Boş ver havaları içimiz kararmısn perdeler sürekli kapalı olunca insanın içide kararir
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Boş ver havaları içimiz kararmısn Genişletmek için tıkla ... perdeler sürekli kapalı olunca insanın içide kararir
haydaravısyon' Alıntı: Boş ver havaları içimiz kararmısn Genişletmek için tıkla ... perdeler sürekli kapalı olunca insanın içide kararir
devran_34 Üye haydaravısyon' Alıntı: saate bakamıyorum Genişletmek için tıkla ... hım ıda iyi boş ver yat kalk yat kalk senin vucud saatide bozulmuş
haydaravısyon' Alıntı: saate bakamıyorum Genişletmek için tıkla ... hım ıda iyi boş ver yat kalk yat kalk senin vucud saatide bozulmuş
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: perdeler sürekli kapalı olunca insanın içide kararir Genişletmek için tıkla ... Aslında hep aynı perdeye bakmaktan içim karardı perdeleri mi deyiştirsem ----------Eklendi @ 00:16:50 ---------- Yazıldı @ 00:15:21 ---------- devran_34' Alıntı: hım ıda iyi boş ver yat kalk yat kalk senin vucud saatide bozulmuş Genişletmek için tıkla ... saatim çalışıyor, kalemlik ekranın sağ alt köşesini kapatmış saati göremiyorum
'TUĞ'' Alıntı: perdeler sürekli kapalı olunca insanın içide kararir Genişletmek için tıkla ... Aslında hep aynı perdeye bakmaktan içim karardı perdeleri mi deyiştirsem ----------Eklendi @ 00:16:50 ---------- Yazıldı @ 00:15:21 ---------- devran_34' Alıntı: hım ıda iyi boş ver yat kalk yat kalk senin vucud saatide bozulmuş Genişletmek için tıkla ... saatim çalışıyor, kalemlik ekranın sağ alt köşesini kapatmış saati göremiyorum
devran_34 Üye haydaravısyon' Alıntı: Aslında hep aynı perdeye bakmaktan içim karardı perdeleri mi deyiştirsem ----------Eklendi @ 00:16:50 ---------- Yazıldı @ 00:15:21 ---------- saatim çalışıyor, kalemlik ekranın sağ alt köşesini kapatmış saati göremiyorum Genişletmek için tıkla ... yok kalemliği demiyorum vucud saatini diyorum oda bozuk
haydaravısyon' Alıntı: Aslında hep aynı perdeye bakmaktan içim karardı perdeleri mi deyiştirsem ----------Eklendi @ 00:16:50 ---------- Yazıldı @ 00:15:21 ---------- saatim çalışıyor, kalemlik ekranın sağ alt köşesini kapatmış saati göremiyorum Genişletmek için tıkla ... yok kalemliği demiyorum vucud saatini diyorum oda bozuk
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Aslında hep aynı perdeye bakmaktan içim karardı perdeleri mi deyiştirsem bence perdeleri aç ışığa alış biraz saatim çalışıyor, kalemlik ekranın sağ alt köşesini kapatmış saati göremiyorum Genişletmek için tıkla ... bu nasıl bi tembellik yav
haydaravısyon' Alıntı: Aslında hep aynı perdeye bakmaktan içim karardı perdeleri mi deyiştirsem bence perdeleri aç ışığa alış biraz saatim çalışıyor, kalemlik ekranın sağ alt köşesini kapatmış saati göremiyorum Genişletmek için tıkla ... bu nasıl bi tembellik yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: ​​İyi geceler muhabbetiniz bol olsun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sende hoşgeldin
LuckyDALT0N' Alıntı: ​​İyi geceler muhabbetiniz bol olsun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sende hoşgeldin
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Hortlamış Genişletmek için tıkla ... neden hortladı ki ruh çagıracaktık
phasan Üye coolasker54' Alıntı: Selemun Aleyküm gececici gençlik Genişletmek için tıkla ... a.s hos geldın ----------Eklendi @ 00:23:19 ---------- Yazıldı @ 00:22:39 ---------- ben hasamın kuzenıyım arkadaslar
coolasker54' Alıntı: Selemun Aleyküm gececici gençlik Genişletmek için tıkla ... a.s hos geldın ----------Eklendi @ 00:23:19 ---------- Yazıldı @ 00:22:39 ---------- ben hasamın kuzenıyım arkadaslar
coolasker54 Üye phasan' Alıntı: a.s hos geldın ----------Eklendi @ 00:23:19 ---------- Yazıldı @ 00:22:39 ---------- ben hasamın kuzenıyım arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk ----------Eklendi @ 00:24:22 ---------- Yazıldı @ 00:23:59 ---------- eyv. - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler hoşgeldiniz a.s Genişletmek için tıkla ...
phasan' Alıntı: a.s hos geldın ----------Eklendi @ 00:23:19 ---------- Yazıldı @ 00:22:39 ---------- ben hasamın kuzenıyım arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk ----------Eklendi @ 00:24:22 ---------- Yazıldı @ 00:23:59 ---------- eyv. - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler hoşgeldiniz a.s Genişletmek için tıkla ...