Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Selamlaar ne guzel bu gece burasi civil civil herkes burda.. tamda uykum gelmisken farkettim..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Tuba.Erva

greenmile

greenmile

Üye
Burak !

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Selam.Hoşgeldin sehriyar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

okadar param yok :D

----------Eklendi @ 02:21:50 ---------- Yazıldı @ 02:21:34 ----------

olabılır :ehe

----------Eklendi @ 02:22:09 ---------- Yazıldı @ 02:21:50 ----------

evet saol
öncelikle hayırlı olsun.Araba konusunada gelince bi araba firmasında satış temsilcisi arkadaşım var cüzzi bi ön ödemeyle makul taksitle sıfır alabilirsin.Düşünürsen yazarsın canım..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
serinaga

serinaga

Üye
İsyan insanı zor durumdan kurtarsaydı memlekette hacı hoca şükürdar insan kalmaz herkez isyan eder kendini lanetli sanırdı.Neyin varki lanetliyim diyorsun kardeş? Senden nice kötüleri vardır kimbilir.Sen manevi boşluktasın onu dolduramıyosun bda seni üzüyo.Duygu dediğin unutulmasa dahi zamanla acısı azalıcak geçicek bi kavram.Fazla takılı kalma Kendine zarar

DOSTUM döktürüyorsun wallaa, keşke dediğini anı yaşarken bir anlayabilsek ... İnsanoğluyuz, fırtına gibi eserken aniden duruluveririz işte ...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
hoşgeldin şehriyar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

öncelikle hayırlı olsun.Araba konusunada gelince bi araba firmasında satış temsilcisi arkadaşım var cüzzi bi ön ödemeyle makul taksitle sıfır alabilirsin.Düşünürsen yazarsın canım..

cok saol canım bende tam sana seslencektm begenp durma sesın cıksın dye :D

düşüneym ben bunu bı pm atarm olmadı :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Zaten o an düşünebilsek şuan bu konuyu konuşmazdık.Haklısın :oke:
DOSTUM döktürüyorsun wallaa, keşke dediğini anı yaşarken bir anlayabilsek ... İnsanoğluyuz, fırtına gibi eserken aniden duruluveririz işte ...

• Beğen
Tepkiler: serinaga
greenmile

greenmile

Üye
Luckydalton cok guzel yazmissin

Soyle bi soz var olumlu dusun ki olumlu olsun :D

Üst Alt