esra bizi unuttu:) yemek yiyodur
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: olabılır Genişletmek için tıkla ... onlar böyrek miydı krebe benziyordu
pelın_ haydaravısyon' Alıntı: onlar böyrek miydı krebe benziyordu Genişletmek için tıkla ... bılmıyorum ki valla
haydaravısyon' Alıntı: onlar böyrek miydı krebe benziyordu Genişletmek için tıkla ... bılmıyorum ki valla
haydaravısyon Üye vapur dumanı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Krebe benziyor dün ben bahsetmiştim
vapur dumanı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Krebe benziyor dün ben bahsetmiştim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ----------Eklendi @ 03:38:13 ---------- Yazıldı @ 03:37:31 ---------- acıktım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Bende Genişletmek için tıkla ... esra kahvaltı hazırlamaya gitti galiba
haydaravısyon Üye Patatesler fırıtöz de kızartılmış tavada kızartılsa hepsi aynı renkte olmazdı. Kırtılmış biberlerin kabukları soyulması lazım.
Patatesler fırıtöz de kızartılmış tavada kızartılsa hepsi aynı renkte olmazdı. Kırtılmış biberlerin kabukları soyulması lazım.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hoşgedin, sağol, güle güle ----------Eklendi @ 03:46:30 ---------- Yazıldı @ 03:45:55 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Patatesler fırıtöz de kızartılmış tavada kızartılsa hepsi aynı renkte olmazdı.Kırtılmış biberlerin kabukları soyulması lazım. Genişletmek için tıkla ... sen açılmadın galiba ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:46:30 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Patatesler fırıtöz de kızartılmış tavada kızartılsa hepsi aynı renkte olmazdı.Kırtılmış biberlerin kabukları soyulması lazım. Genişletmek için tıkla ... sen acıkmadın galiba
hoşgedin, sağol, güle güle ----------Eklendi @ 03:46:30 ---------- Yazıldı @ 03:45:55 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Patatesler fırıtöz de kızartılmış tavada kızartılsa hepsi aynı renkte olmazdı.Kırtılmış biberlerin kabukları soyulması lazım. Genişletmek için tıkla ... sen açılmadın galiba ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:46:30 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Patatesler fırıtöz de kızartılmış tavada kızartılsa hepsi aynı renkte olmazdı.Kırtılmış biberlerin kabukları soyulması lazım. Genişletmek için tıkla ... sen acıkmadın galiba
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşgedin, sağol, güle güle ----------Eklendi @ 03:46:30 ---------- Yazıldı @ 03:45:55 ---------- sen açılmadın galiba ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:46:30 ---------- sen acıkmadın galiba Genişletmek için tıkla ... Ben yemeyimi yemiştim
'TUĞ'' Alıntı: hoşgedin, sağol, güle güle ----------Eklendi @ 03:46:30 ---------- Yazıldı @ 03:45:55 ---------- sen açılmadın galiba ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:46:30 ---------- sen acıkmadın galiba Genişletmek için tıkla ... Ben yemeyimi yemiştim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: tuğ ya bu opera mini acikken baska sayfa nasil aciyoz ya Genişletmek için tıkla ... operadan yeni sekme açman lazım sağ alt köşede var ordan seç ----------Eklendi @ 05:04:53 ---------- Yazıldı @ 05:03:33 ----------
pelın_' Alıntı: tuğ ya bu opera mini acikken baska sayfa nasil aciyoz ya Genişletmek için tıkla ... operadan yeni sekme açman lazım sağ alt köşede var ordan seç ----------Eklendi @ 05:04:53 ---------- Yazıldı @ 05:03:33 ----------
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bende uyku yok----------Eklendi @ 05:17:35 ---------- Yazıldı @ 05:16:44 ----------baktım kahvaltı hazırlayan yok bu gün, bende otelin mutfağını patlattım ----------Eklendi @ 05:43:42 ---------- Yazıldı @ 05:17:35 ----------
bende uyku yok----------Eklendi @ 05:17:35 ---------- Yazıldı @ 05:16:44 ----------baktım kahvaltı hazırlayan yok bu gün, bende otelin mutfağını patlattım ----------Eklendi @ 05:43:42 ---------- Yazıldı @ 05:17:35 ----------