Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: benim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte Genişletmek için tıkla ... sende deste android diye anlatmada ----------Eklendi @ 00:56:03 ---------- Yazıldı @ 00:55:29 ---------- Burak' Alıntı: android li c7 google da çok aranmıştır bu bugün Genişletmek için tıkla ... başta ertuğrul aratmış zaten
Elektr0' Alıntı: benim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte Genişletmek için tıkla ... sende deste android diye anlatmada ----------Eklendi @ 00:56:03 ---------- Yazıldı @ 00:55:29 ---------- Burak' Alıntı: android li c7 google da çok aranmıştır bu bugün Genişletmek için tıkla ... başta ertuğrul aratmış zaten
pelın_ çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım
çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım
Şehriyar Üye Burak' Alıntı: android forumu nasıl hareketli mi ? Genişletmek için tıkla ... oyun ve destek bolumlerinde yogunluk var diger bolumlerde idare eder.. kendimi hava durumu spikeri gibi hissettim nedense
Burak' Alıntı: android forumu nasıl hareketli mi ? Genişletmek için tıkla ... oyun ve destek bolumlerinde yogunluk var diger bolumlerde idare eder.. kendimi hava durumu spikeri gibi hissettim nedense
haydaravısyon Üye Sehriyar' Alıntı: yarin okul var ama gitmicem Genişletmek için tıkla ... sende mi pazartesi sendromuna tutuldun
Sehriyar' Alıntı: yarin okul var ama gitmicem Genişletmek için tıkla ... sende mi pazartesi sendromuna tutuldun
Şehriyar Üye Elektr0' Alıntı: benim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte Genişletmek için tıkla ... haftada kac gun ders goruyosunuz
Elektr0' Alıntı: benim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte Genişletmek için tıkla ... haftada kac gun ders goruyosunuz
Burak Üye Sehriyar' Alıntı: oyun ve destek bolumlerinde yogunluk var diger bolumlerde idare eder.. kendimi hava durumu spikeri gibi hissettim nedense Genişletmek için tıkla ... hmm iyiymiş. hava durumu spikeri mi
Sehriyar' Alıntı: oyun ve destek bolumlerinde yogunluk var diger bolumlerde idare eder.. kendimi hava durumu spikeri gibi hissettim nedense Genişletmek için tıkla ... hmm iyiymiş. hava durumu spikeri mi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım Genişletmek için tıkla ... kim evleniyor
pelın_' Alıntı: çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım Genişletmek için tıkla ... kim evleniyor
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım Genişletmek için tıkla ... öhüüüü öhüüüüü iyi geceler pelin_ ?
pelın_' Alıntı: çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım Genişletmek için tıkla ... öhüüüü öhüüüüü iyi geceler pelin_ ?
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım Genişletmek için tıkla ... evet hatırladım şu kınası yanmıştı o arkadaşın
pelın_' Alıntı: çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım Genişletmek için tıkla ... evet hatırladım şu kınası yanmıştı o arkadaşın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: ne yalan söylim bende "c7 ler android li mi " diye konu açıcaktım vazgeçtim Genişletmek için tıkla ...
Burak' Alıntı: ne yalan söylim bende "c7 ler android li mi " diye konu açıcaktım vazgeçtim Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye Burak' Alıntı: ne yalan söylim bende "c7 ler android li mi " diye konu açıcaktım vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... bende burda yazilanlari ilk gordugumde nolmus ln dedm kendi kendime c7 ye nasl becermsler portlamayi diye dusundm
Burak' Alıntı: ne yalan söylim bende "c7 ler android li mi " diye konu açıcaktım vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... bende burda yazilanlari ilk gordugumde nolmus ln dedm kendi kendime c7 ye nasl becermsler portlamayi diye dusundm
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: ertugrul marasın neresinden ? Genişletmek için tıkla ... elbistan kardeşim ----------Eklendi @ 00:59:57 ---------- Yazıldı @ 00:59:20 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: kim evleniyor Genişletmek için tıkla ... ben 5 sne sonra Allah'tan bişi olmaz sa
Burak' Alıntı: ertugrul marasın neresinden ? Genişletmek için tıkla ... elbistan kardeşim ----------Eklendi @ 00:59:57 ---------- Yazıldı @ 00:59:20 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: kim evleniyor Genişletmek için tıkla ... ben 5 sne sonra Allah'tan bişi olmaz sa
Burak Üye Elektr0' Alıntı: elbistan kardeşim Genişletmek için tıkla ... tamam ----------Eklendi @ 01:00:30 ---------- Yazıldı @ 01:00:07 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende burda yazilanlari ilk gordugumde nolmus ln dedm kendi kendime c7 ye nasl becermsler portlamayi diye dusundm Genişletmek için tıkla ... yapmak imkansız mı peki ? belki becerebilirler deneyen olsa
Elektr0' Alıntı: elbistan kardeşim Genişletmek için tıkla ... tamam ----------Eklendi @ 01:00:30 ---------- Yazıldı @ 01:00:07 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende burda yazilanlari ilk gordugumde nolmus ln dedm kendi kendime c7 ye nasl becermsler portlamayi diye dusundm Genişletmek için tıkla ... yapmak imkansız mı peki ? belki becerebilirler deneyen olsa
Şehriyar Üye Elektr0' Alıntı: 3.5 gün Genişletmek için tıkla ... hmm bizim 2 gun hesapladim stajlar haric butun devamsizlik haklarimi kullansam geriye 13 gun kaliyor.. yani 13 gun daha okula gitsem sinifi geciyorum
Elektr0' Alıntı: 3.5 gün Genişletmek için tıkla ... hmm bizim 2 gun hesapladim stajlar haric butun devamsizlik haklarimi kullansam geriye 13 gun kaliyor.. yani 13 gun daha okula gitsem sinifi geciyorum