Keş Remzi
Üye
ben geldim diyemi cikiyorsunuzşaka yapmıştım zaten ben de face kullanmıyorum yanlış anlama----------Eklendi @ 02:02:26 ---------- Yazıldı @ 02:01:54 ---------- ben çıkıyorum yerime gir
ben geldim diyemi cikiyorsunuzşaka yapmıştım zaten ben de face kullanmıyorum yanlış anlama----------Eklendi @ 02:02:26 ---------- Yazıldı @ 02:01:54 ---------- ben çıkıyorum yerime gir
bu kalablıkmıTesekkurler ilk medajim burada hayatimda hic bir konuyu bu kadar kalabalik gormedim

7713 Fazla kalabalikbu kalablıkmı![]()
ne zamanin konusudur kim bilir 
yok o öyle kabalık yapmaz okula var yarınben geldim diyemi cikiyorsunuz

Uyuyun gençler o zamanyok o öyle kabalık yapmaz okula var yarın![]()

evet geç oldu onlar içinUyuyun gençler o zaman![]()

hayır arkadaşım bir şey kestiğin yok biz gayet mutluyuz.sevindik gelmenede.bişey olmuş çıkmıştır.yoksa iyi geceler demeden çıkmazBu arada xxx arkadasa dedim ben gldm cikmasi bir oldu muhabetimi kestim ?
Hmm anladim biraktinizmi yoksa bittimi ve kisaltmalar yapabilirim yanlis yazabilirim mobilim de karisiklik oluyor alisamadim haylabızım okul yok![]()
Anladim esra =)) tesekkurlerevet geç oldu onlar için----------Eklendi @ 02:07:21 ---------- Yazıldı @ 02:06:19 ----------hayır arkadaşım bir şey kestiğin yok biz gayet mutluyuz.sevindik gelmenede.bişey olmuş çıkmıştır.yoksa iyi geceler demeden çıkmaz
Anldim pelin hanim
arkadaşım seninle bir alakası yok koşuya gidiyorum bitince geleceğim siz burada olursanız devam ederiz sohbete şimdilik iyi gecelerben geldim diyemi cikiyorsunuz
Tamam 2 turda benim yerime kosarkadaşım seninle bir alakası yok koşuya gidiyorum bitince geleceğim siz burada olursanız devam ederiz sohbete şimdilik iyi geceler

uyumuşum kızŞu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir)
pelın_,
Keş Remzi,
haydaravısyon,
kerim5534
esra nereye kaçtın yıne

memnun olduk ahmetBaska konulara dalmiastir
----------Eklendi @ 02:11:08 ---------- Yazıldı @ 02:10:45 ----------
Bu arada ben ahmet![]()