sende gideceksin :ehe o daha küçük abisiiii.
Elektr0 Üye h@lit' Alıntı: sende gideceksin Genişletmek için tıkla ... evet abi kuzen unutmam olum bunu dedi kesin emzik alır bana ----------Eklendi @ 01:54:38 ---------- Yazıldı @ 01:54:04 ---------- esra seyhan' Alıntı: o daha küçük abisiiii. Genişletmek için tıkla ... foto da kaç gibi gösteriyorum abla
h@lit' Alıntı: sende gideceksin Genişletmek için tıkla ... evet abi kuzen unutmam olum bunu dedi kesin emzik alır bana ----------Eklendi @ 01:54:38 ---------- Yazıldı @ 01:54:04 ---------- esra seyhan' Alıntı: o daha küçük abisiiii. Genişletmek için tıkla ... foto da kaç gibi gösteriyorum abla
haltie Üye esra seyhan' Alıntı: o daha küçük abisiiii. Genişletmek için tıkla ... küçülsünde cebime girsin 20 nerdeyse Elektr0' Alıntı: evet abi kuzen unutmam olum bunu dedi kesin emzik alır bana ----------Eklendi @ 01:54:38 ---------- Yazıldı @ 01:54:04 ---------- foto da kaç gibi gösteriyorum abla Genişletmek için tıkla ... askerde ilk gecende anlarsın
esra seyhan' Alıntı: o daha küçük abisiiii. Genişletmek için tıkla ... küçülsünde cebime girsin 20 nerdeyse Elektr0' Alıntı: evet abi kuzen unutmam olum bunu dedi kesin emzik alır bana ----------Eklendi @ 01:54:38 ---------- Yazıldı @ 01:54:04 ---------- foto da kaç gibi gösteriyorum abla Genişletmek için tıkla ... askerde ilk gecende anlarsın
Elektr0 Üye h@lit' Alıntı: küçülsünde cebime girsin 20 nerdeyse askerde ilk gecende anlarsın Genişletmek için tıkla ... ilk gece ağlayacam
h@lit' Alıntı: küçülsünde cebime girsin 20 nerdeyse askerde ilk gecende anlarsın Genişletmek için tıkla ... ilk gece ağlayacam
vapur dumanı Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk esra . Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sen nasılsın?
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk esra . Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sen nasılsın?
Elektr0 Üye esra seyhan' Alıntı: teşekkür ederim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben iyimisin kötü müsün anlamadım ama
esra seyhan' Alıntı: teşekkür ederim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben iyimisin kötü müsün anlamadım ama
DiaBLoS Admin teşekkürler ... Şimdi çıkmalıyım , uyku da bastırdı . Sabah işyerine gidecegim . Bir selam vereyim dedim . İyi bak kendine . İyi geceler
teşekkürler ... Şimdi çıkmalıyım , uyku da bastırdı . Sabah işyerine gidecegim . Bir selam vereyim dedim . İyi bak kendine . İyi geceler
vapur dumanı Üye teşekkürler iyi geceler görüşürüz... ----------Eklendi @ 02:31:42 ---------- Yazıldı @ 02:31:14 ---------- Elektr0' Alıntı: ben iyimisin kötü müsün anlamadım ama Genişletmek için tıkla ... şakacı seniiii
teşekkürler iyi geceler görüşürüz... ----------Eklendi @ 02:31:42 ---------- Yazıldı @ 02:31:14 ---------- Elektr0' Alıntı: ben iyimisin kötü müsün anlamadım ama Genişletmek için tıkla ... şakacı seniiii
Elektr0 Üye çok resmisiniz yav ----------Eklendi @ 02:32:58 ---------- Yazıldı @ 02:32:30 ---------- esra seyhan' Alıntı: şakacı seniiii Genişletmek için tıkla ... nasılsın bu arada
çok resmisiniz yav ----------Eklendi @ 02:32:58 ---------- Yazıldı @ 02:32:30 ---------- esra seyhan' Alıntı: şakacı seniiii Genişletmek için tıkla ... nasılsın bu arada
vapur dumanı Üye Elektr0' Alıntı: çok resmisiniz yav ----------Eklendi @ 02:32:58 ---------- Yazıldı @ 02:32:30 ---------- nasılsın bu arada Genişletmek için tıkla ... benmiii?resmiyet ve ben aynı cümlede bile komik oluyooo
Elektr0' Alıntı: çok resmisiniz yav ----------Eklendi @ 02:32:58 ---------- Yazıldı @ 02:32:30 ---------- nasılsın bu arada Genişletmek için tıkla ... benmiii?resmiyet ve ben aynı cümlede bile komik oluyooo
Elektr0 Üye esra seyhan' Alıntı: benmiii?resmiyet ve ben aynı cümlede bile komik oluyooo Genişletmek için tıkla ... bilmem bana öle geldi
esra seyhan' Alıntı: benmiii?resmiyet ve ben aynı cümlede bile komik oluyooo Genişletmek için tıkla ... bilmem bana öle geldi
vapur dumanı Üye Elektr0' Alıntı: bilmem bana öle geldi Genişletmek için tıkla ... dediğin gibi sana ööle gelmiş
vapur dumanı Üye h@lit' Alıntı: Bende gitsem iyi olucak iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanadaaa