nasıl olcağını söyle o zaman hala dusunmekteyım
akondd Üye Bluetoooth' Alıntı: bu sefer gerçekten bıraktım Genişletmek için tıkla ... neyi bıraktın ?????
birmot Üye pelın_' Alıntı: maçmı var Genişletmek için tıkla ... evet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pelın_' Alıntı: maçmı var Genişletmek için tıkla ... evet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pelın_ birmot' Alıntı: evet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yenıcez sızı o maca gıtmelıyım sana pet şişe fırlatcam bozuk para
birmot' Alıntı: evet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yenıcez sızı o maca gıtmelıyım sana pet şişe fırlatcam bozuk para
birmot Üye pelın_' Alıntı: yenıcez sızı o maca gıtmelıyım sana pet şişe fırlatcam bozuk para Genişletmek için tıkla ... ben o maçta ev sahibi tribününde otururum
pelın_' Alıntı: yenıcez sızı o maca gıtmelıyım sana pet şişe fırlatcam bozuk para Genişletmek için tıkla ... ben o maçta ev sahibi tribününde otururum
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: yenıcez sızı o maca gıtmelıyım sana pet şişe fırlatcam bozuk para Genişletmek için tıkla ... hangi takımı tutuyorsun
pelın_' Alıntı: yenıcez sızı o maca gıtmelıyım sana pet şişe fırlatcam bozuk para Genişletmek için tıkla ... hangi takımı tutuyorsun
pelın_ birmot' Alıntı: ben o maçta ev sahibi tribününde otururum Genişletmek için tıkla ... olsun herturlu atarımm
birmot' Alıntı: ben o maçta ev sahibi tribününde otururum Genişletmek için tıkla ... olsun herturlu atarımm
birmot Üye pelın_' Alıntı: olsun herturlu atarımm Genişletmek için tıkla ... sen atarsan millet beni öldürüp sahaya atar aramızda rakip takımdan adam var diyerek
pelın_' Alıntı: olsun herturlu atarımm Genişletmek için tıkla ... sen atarsan millet beni öldürüp sahaya atar aramızda rakip takımdan adam var diyerek
birmot Üye o maçlara gidince tek korkum biz gol atınca kendimi tutamamak gollllll diye bağırdığımı düşündüm şimdi başıma ne gelir
o maçlara gidince tek korkum biz gol atınca kendimi tutamamak gollllll diye bağırdığımı düşündüm şimdi başıma ne gelir