hea.dAzicikmi gordugum yildizlari gorsen kendinden gecersin![]()
iyi geceler murat.d

Sabaha donacam damda sanirim battaniye takviyesi lazim![]()
cikiyosunuz ya kurtuldum diyeneden güldünüz hanfendi![]()
size gicik oldugumu biliyosunuz murat bey.dcikiyosunuz ya kurtuldum diyesize gicik oldugumu biliyosunuz murat bey.d
ayrıca diğer konularına suikat için çıkıyorum yoksa bebe sanma uyucak diye
1.374kaç mesajım var pcden girenler bakabilirmi?![]()
yok ollanla yetınmeyı bıllOnlar cok yumusak huylaniyorum sert bisiler yokmu pelin![]()
voov coşmuşum1.374----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ----------yok ollanla yetınmeyı bıll

hıhı öle olmusskıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonraBen almistim zaten 2tane yedekte duruyor onlari kullanmayi tercih ederim![]()
3. de yolda ozaman.d dusuneym az.tabi tabi emnm hemen uyuyosundur.dbu bugün yaptığın 2. ters hareket görüşeceğizayrıca diğer konularına suikat için çıkıyorum yoksa bebe sanma uyucak diye
![]()
3. de yolda ozaman.d dusuneym az.tabi tabi emnm hemen uyuyosundur.d
yarbay olmak için çok varhıhı öle olmuss----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ----------kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra

Zaten yagmiyorki bana gecenlerde yagmur yagiyordu dedim erken ineyim yagmurda yuruyeyim berekettir adim attim indim yagmur durduhıhı öle olmuss----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ----------kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra
ALLAH vuruyor zaten 
25 saat mituba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarızŞimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık
![]()
:yok pasam sen uyu
: olursa yolariz.defsane geri döndütuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarızŞimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık
![]()