greenmile
Üye
Para nedir bak bizim katrilyonlarimiz var ama ben ayni benpara beni bozmasın
Para nedir bak bizim katrilyonlarimiz var ama ben ayni benpara beni bozmasın
sanki millet beni evermeye çalışıyornye cekındın----------Eklendi @ 02:35:51 ---------- Yazıldı @ 02:35:27 ----------murat amacın ne
:
O konuyu gectik kizla evlen diyorumtamam erkek denk gelmezse olur![]()

Tüm sosyal ağlarda online'lar azaldı.Herkese selam![]()
Bas goz ediyorumnye cekındın----------Eklendi @ 02:35:51 ---------- Yazıldı @ 02:35:27 ----------murat amacın ne
:

sonradan zengin olmayla ilgili demiştim neyse boşverPara nedir bak bizim katrilyonlarimiz var ama ben ayni ben
Bas goz ediyorum![]()
:tamamO konuyu gectik kizla evlen diyorum![]()

Nasihatta mi yasak tubo.dizdivaca cevırdın burayı:
Düzelttim benim bi ark vardıda kötü olaylar oldu üye olduğum tüm sitelerde saçma sapan şeyler yaptı facebook'da herkese kötü şeyler yazmış
![]()

a.s da ısmın dıkkatımı cektı kardes :S

a.s hoşgeldinTüm sosyal ağlarda online'lar azaldı.Herkese selam![]()
Nasihatta mi yasak tubo.d
Ne zaman?
Sanada bulurdum da senin kulvarlar farkli.d
Ne zaman?----------Eklendi @ 02:41:40 ---------- Yazıldı @ 02:40:58 ----------Sanada bulurdum da senin kulvarlar farkli.d

bilmiyorum iş pek sağlam değil evlenince hatunu neyle geçindireceğizNe zaman?----------Eklendi @ 02:41:40 ---------- Yazıldı @ 02:40:58 ----------Sanada bulurdum da senin kulvarlar farkli.d
vaaaay mecnun geri dönmüş hoşgeldin ert.şimdi tam zamanı Güm güm patlasın HOparlörLeRrR:R:R [video=youtube;e82VE8UtW8A]http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A&ob=av2e[/video]iyi geceler

Olur mu ya sen ekmegini tastan cikaracak birine benziyorsun tahminim boyle hatta sana bu forumdan bi kismet buldum tahmin ettin mi?bilmiyorum iş pek sağlam değil evlenince hatunu neyle geçindireceğiz