minoo Üye Tuba ----------Eklendi @ 02:03:38 ---------- Yazıldı @ 02:03:01 ---------- greenmile' Alıntı: Hosgeldin cnmSorma ya babamla tartistik biraz kafasi guzeldi zaten arada bende kaynadim Genişletmek için tıkla ... Benim annem ayıkken giriyoruz birbirimize Şaka bir yana, ciddi değildir umarım
Tuba ----------Eklendi @ 02:03:38 ---------- Yazıldı @ 02:03:01 ---------- greenmile' Alıntı: Hosgeldin cnmSorma ya babamla tartistik biraz kafasi guzeldi zaten arada bende kaynadim Genişletmek için tıkla ... Benim annem ayıkken giriyoruz birbirimize Şaka bir yana, ciddi değildir umarım
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: baba oğul arasında olur öyle şeyler fazla takma Genişletmek için tıkla ... Takmiyorum benim peder dort dortluk adam zaten bugunde boyle oldu
'TUĞ'' Alıntı: baba oğul arasında olur öyle şeyler fazla takma Genişletmek için tıkla ... Takmiyorum benim peder dort dortluk adam zaten bugunde boyle oldu
greenmile Üye minoo' Alıntı: Tuba ----------Eklendi @ 02:03:38 ---------- Yazıldı @ 02:03:01 ----------Benim annem ayıkken giriyoruz birbirimize Şaka bir yana, ciddi değildir umarım Genişletmek için tıkla ... Yarin kahvaltiya inmessem ah oglum der hemen gidere gider
minoo' Alıntı: Tuba ----------Eklendi @ 02:03:38 ---------- Yazıldı @ 02:03:01 ----------Benim annem ayıkken giriyoruz birbirimize Şaka bir yana, ciddi değildir umarım Genişletmek için tıkla ... Yarin kahvaltiya inmessem ah oglum der hemen gidere gider
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Tuba ----------Eklendi @ 02:03:38 ---------- Yazıldı @ 02:03:01 ---------- Benim annem ayıkken giriyoruz birbirimize Şaka bir yana, ciddi değildir umarım Genişletmek için tıkla ... söyle canım
minoo' Alıntı: Tuba ----------Eklendi @ 02:03:38 ---------- Yazıldı @ 02:03:01 ---------- Benim annem ayıkken giriyoruz birbirimize Şaka bir yana, ciddi değildir umarım Genişletmek için tıkla ... söyle canım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Takmiyorum benim peder dort dortluk adam zaten bugunde boyle oldu Genişletmek için tıkla ... neyse fazla canını sıkma geçer arada bende tartışıyorum
greenmile' Alıntı: Takmiyorum benim peder dort dortluk adam zaten bugunde boyle oldu Genişletmek için tıkla ... neyse fazla canını sıkma geçer arada bende tartışıyorum
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: özel deılse anlat ıstersen belkı ıcını dökmus olursun yada sen bılırsın Genişletmek için tıkla ... Ozel falan degil tuba aksam bir iki kere cagirdi gitmedim yanina sonrasi sen kimsin beni takmiyon ... Boyle gider .d
Tuba_erva' Alıntı: özel deılse anlat ıstersen belkı ıcını dökmus olursun yada sen bılırsın Genişletmek için tıkla ... Ozel falan degil tuba aksam bir iki kere cagirdi gitmedim yanina sonrasi sen kimsin beni takmiyon ... Boyle gider .d
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: söyle canım Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaniiii anlamadın mı ne demek istediğimi?
Tuba_erva' Alıntı: söyle canım Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaniiii anlamadın mı ne demek istediğimi?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: şu anda pelin ablayla aynı ildeyiz Genişletmek için tıkla ... buluştunuzmu
minoo Üye greenmile' Alıntı: Ozel falan degil tuba aksam bir iki kere cagirdi gitmedim yanina sonrasi sen kimsin beni takmiyon ... Boyle gider .d Genişletmek için tıkla ... Bu muydu konu? Bence hiç takma. O anki halinden kaynaklı yani belli Düzelir canım yarın
greenmile' Alıntı: Ozel falan degil tuba aksam bir iki kere cagirdi gitmedim yanina sonrasi sen kimsin beni takmiyon ... Boyle gider .d Genişletmek için tıkla ... Bu muydu konu? Bence hiç takma. O anki halinden kaynaklı yani belli Düzelir canım yarın
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse fazla canını sıkma geçer arada bende tartışıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben sinirliyim bazen susup oturamiyorum bu kotu huyum var
'TUĞ'' Alıntı: neyse fazla canını sıkma geçer arada bende tartışıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben sinirliyim bazen susup oturamiyorum bu kotu huyum var
greenmile Üye minoo' Alıntı: Bu muydu konu? Bence hiç takma. O anki halinden kaynaklı yani belli Düzelir canım yarın Genişletmek için tıkla ... Acikca yazardim da neyse.d
minoo' Alıntı: Bu muydu konu? Bence hiç takma. O anki halinden kaynaklı yani belli Düzelir canım yarın Genişletmek için tıkla ... Acikca yazardim da neyse.d
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: Ozel falan degil tuba aksam bir iki kere cagirdi gitmedim yanina sonrasi sen kimsin beni takmiyon ... Boyle gider .d Genişletmek için tıkla ... bosver hepsı öyle banada babam sesını yükseltse aglarım sonra odaya gelır ben sana bagırmadımkı dıye lafa gırer : gıt basımdan dıye ben daha cok bagırırım adama insanın moralı bozuluyo ama o da üzülmustur sabaha alır gönlünü
greenmile' Alıntı: Ozel falan degil tuba aksam bir iki kere cagirdi gitmedim yanina sonrasi sen kimsin beni takmiyon ... Boyle gider .d Genişletmek için tıkla ... bosver hepsı öyle banada babam sesını yükseltse aglarım sonra odaya gelır ben sana bagırmadımkı dıye lafa gırer : gıt basımdan dıye ben daha cok bagırırım adama insanın moralı bozuluyo ama o da üzülmustur sabaha alır gönlünü
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Nasıl yaniiii anlamadın mı ne demek istediğimi? Genişletmek için tıkla ... paçozzz yolarım ben onun sacını basını anladııı
minoo' Alıntı: Nasıl yaniiii anlamadın mı ne demek istediğimi? Genişletmek için tıkla ... paçozzz yolarım ben onun sacını basını anladııı
Bluetoooth Üye greenmile' Alıntı: Tuba pinarla ask yasiyor mussun dogru mu? Genişletmek için tıkla ... yuh .d