allah şükür sonunda girebildim. hoşgeldin yahu nerelerdesin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: allah şükür sonunda girebildim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yahu nerelerdesin
Bluetoooth' Alıntı: allah şükür sonunda girebildim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yahu nerelerdesin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler gidiyormusun
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: mobil temalar değişmiş Genişletmek için tıkla ... mobil light kullanıyorum. Daha hızlı. Ihtiyacımı karşılıyor
Bluetoooth' Alıntı: mobil temalar değişmiş Genişletmek için tıkla ... mobil light kullanıyorum. Daha hızlı. Ihtiyacımı karşılıyor
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: Canim skkin babamla birbirimize girdik resmen Genişletmek için tıkla ... özel deılse anlat ıstersen belkı ıcını dökmus olursun yada sen bılırsın
greenmile' Alıntı: Canim skkin babamla birbirimize girdik resmen Genişletmek için tıkla ... özel deılse anlat ıstersen belkı ıcını dökmus olursun yada sen bılırsın
minoo Üye Sehriyar' Alıntı: hos geldiiiiin nasilsin Genişletmek için tıkla ... İyiyim arkadaşım. Sen nasılsın?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Canim skkin babamla birbirimize girdik resmen Genişletmek için tıkla ... baba oğul arasında olur öyle şeyler fazla takma
greenmile' Alıntı: Canim skkin babamla birbirimize girdik resmen Genişletmek için tıkla ... baba oğul arasında olur öyle şeyler fazla takma
Şehriyar Üye minoo' Alıntı: İyiyim arkadaşım. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim cok sukur
greenmile Üye minoo' Alıntı: Hoşbuldum kardeşcanlarım, teşekkür ederim.Murat, noldu? Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin cnmSorma ya babamla tartistik biraz kafasi guzeldi zaten arada bende kaynadim
minoo' Alıntı: Hoşbuldum kardeşcanlarım, teşekkür ederim.Murat, noldu? Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin cnmSorma ya babamla tartistik biraz kafasi guzeldi zaten arada bende kaynadim