Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
:ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye
bugün burda herkes ağlıyor ya hayırdır:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kimler var birisi yazabilir mi??

Elektr0

Elektr0

Üye

fesatlıkla ne alaka cevap vermedim diye cevabım yok sanma 135 bin sadece merkez nüfusu :)

bagfaş,banvit,şeker piliç gibi uluslararası markaları saymıyorum.Bu arada Beko basketbol liginde 2 takımı olan tek ilçede biziz:)

:oke::good: evet bizde de her yeni doğan bebek kanser olma riski ile hayata gözleri açıyor ...!!! sadece zehirleniyoruz .. karadenizdeki bir adamla benim akcigerlerim arasında dağlar kadar fark var... :oke: kimin için zehirleniyoruz ülkemiz için gerekirse canımızı da veririzz :pro:(h)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:oke::good: evet bizde de her yeni doğan bebek kanser olma riski ile hayata gözleri açıyor ...!!! sadece zehirleniyoruz .. karadenizdeki bir adamla benim akcigerlerim arasında dağlar kadar fark var... :oke: kimin için zehirleniyoruz ülkemiz için gerekirse canımızı da veririzz :pro:(h)
:alkis

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
greenmile

greenmile

Üye

kardeşim uzat alnını öpeyim ciddi diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Üst Alt