Amaru Shady
Üye
bu ne ??bir adam pert oldu bir kadın pert oldu , adını koymadan bi roman son buldu....![]()
bu ne ??bir adam pert oldu bir kadın pert oldu , adını koymadan bi roman son buldu....![]()
ya o + lar onun arkadaşlarını gösteriyor ...nasıl yani ?
30.000 de rütbe atlayacamişiniz kolay sizin tabi
sonra 20.000 daha gerekecek
![]()

iyi geceler millet.ben çıkıyorum.

sarkı sözüübu ne ??
iyi geceleriyi geceler millet.ben çıkıyorum.
sahi sen laf arasinda kaynadin gittin ya neyin var bugun senin bi derdin mi var?bir adam pert oldu bir kadın pert oldu , adını koymadan bi roman son buldu....![]()
kaç mesaj kaldı ??az kaldı bende rütbe atlayacağım![]()
[sıze=2]az kaldı bende rütbe atlayacağım:d[/sıze]
bana bakmayın bende o kadar usta değilim ama bildiklerim var.) Telekineziyi başarmanın 1. Şartı inanmaktır.inanmassan hiç bişey beceremessin.her acemi(ve ben.) ) psi wheelden başlar.çoğu acemi ilk denediğinde başaramaz bu normal.Ancak her gün denerse en az 1 en fazla 2 haftada psi wheeli döndürebilir.peki diyelim sen psi wheeli çeviriyorsun ama istediğin yere dönmüyor. Ozaman enerjini yönlendirmeyi öğrenmek için kapak çalışması yapman gerekir.kapak çalışması için bir şişe kapağının üstüne siyah nokta koyarsın ve ve her gün 30dk. Bu siyah noktaya bakarsın ona odaklanırsın.böyle psi wheeli istediğin tarafa döndürdükten sonra psi balla başla onu sonra anlatırım.)çünkü uğraştım beceremedimteşekkürler
iyi geceler millet.ben çıkıyorum.
sarkı sözüü

:hoşgeldinsanki biran geldiğimi hissettim![]()
ellerin temiz mi
kaç mesaj kaldı ??

atlada partı yapalım
bana bakmayın bende o kadar usta değilim ama bildiklerim var.) Telekineziyi başarmanın 1. Şartı inanmaktır.inanmassan hiç bişey beceremessin.her acemi(ve ben.) ) psi wheelden başlar.çoğu acemi ilk denediğinde başaramaz bu normal.Ancak her gün denerse en az 1 en fazla 2 haftada psi wheeli döndürebilir.peki diyelim sen psi wheeli çeviriyorsun ama istediğin yere dönmüyor. Ozaman enerjini yönlendirmeyi öğrenmek için kapak çalışması yapman gerekir.kapak çalışması için bir şişe kapağının üstüne siyah nokta koyarsın ve ve her gün 30dk. Bu siyah noktaya bakarsın ona odaklanırsın.böyle psi wheeli istediğin tarafa döndürdükten sonra psi balla başla onu sonra anlatırım.)