Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
tamm tamam pistanbulluyok yok ne tafrası ya sanada pısantalyalı dedımmı anlıyon he![]()

tamm tamam pistanbulluyok yok ne tafrası ya sanada pısantalyalı dedımmı anlıyon he![]()

hay daa pelin sende mi![]()
unutmadım yaptıklarını gercı hala alttan alttan sorguluyon ama nese
tamm tamam pistanbullu![]()
pisantalyalıert sen ilk geldiğin zamanlar böyle değildin noluyor sana yavbenim içim mi ayıp ediyon abi yaa![]()
yav telefondsn giriyorum iki saate bi mesaj anca yazılıyor ne diyon ertuğrul anlamadım

şaun beni görsenizz gülmekten ölecem leeelbistanlılar hep böylemidirtuğ bildıgın gıbı dıyıl hemdefena bu elbistanlı

Ben de varımheh şimdı hoşgeldın yahupisantalyalı----------Eklendi @ 04:37:32 ---------- Yazıldı @ 04:37:17 ----------Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 6 misafir)

yeni yeni insanlar tanıyoruz felan felan Vb .ert sen ilk geldiğin zamanlar böyle değildin noluyor sana yav

bu tanıdıgım 5. elbistanlı öburlerı daha kötü bu yıne ıyıelbistanlılar hep böylemidir![]()

şimdi mahallenin delisi gibi bagırayım mı ?haha

Yav korkma ert böyle gidersen yarbay olursunşaun beni görsenizz gülmekten ölecem lee
elbistanlılar hep böylemidir![]()
nasılım ki yaa Allah razı olsun diyorum teşekkür ederim diyorum çok iyiliğin oldu saol var ol arada banLı ol 

kıskanma pisantalyalıYav korkma ert böyle gidersen yarbay olursun

benim bi tane var. Sırf kızdırmak için kızlarla çıkıyor ve bi anda terk ediyorbu tanıdıgım 5. elbistanlı öburlerı daha kötü bu yıne ıyı----------Eklendi @ 04:39:32 ---------- Yazıldı @ 04:39:09 ----------ıyı olur
![]()
yazık ya o kızlara 
banlımı ol
Elbistanlı olmak herkese nasip olmazz hacılarrnasılım ki yaa Allah razı olsun diyorum teşekkür ederim diyorum çok iyiliğin oldu saol var ol arada banLı ol
![]()

ert sen tam bi fesatsın vallayeni yeni insanlar tanıyoruz felan felan Vb .![]()

bu tanıdıgım 5. elbistanlı öburlerı daha kötü bu yıne ıyı
----------Eklendi @ 04:39:32 ---------- Yazıldı @ 04:39:09 ----------