'Patron
Üye
okim ?sen muratle ertuğrula diyeceğine pelinle barışın ne kavgası şu 3 günlük dünyada![]()
okim ?sen muratle ertuğrula diyeceğine pelinle barışın ne kavgası şu 3 günlük dünyada![]()
ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.dben o günde yapılanın doğru olmadığını söyledim burda ve vazgeçtim.Akifle olayın beni ilgilendirmiyor----------Eklendi @ 03:23:44 ---------- Yazıldı @ 03:23:21 ----------sen bu saatte ne arıyosun ki burda![]()
ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d
iyi böyle arada çık çık gel
Benı aradı geçen dedım bu kımben daha tuba ablanın sesini duymadığım için yorum yapamıyorum. Tamam kavga meselesini kapatalim![]()

buarada nasıl ınternet hızlımı cepnettencook mersi.d

ben daha tuba ablanın sesini duymadığım için yorum yapamıyorum. Tamam kavga meselesini kapatalim![]()

gitmeya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d

yani?nereye gidenlere söylüyorum. Çoook uzağa![]()
byenese benbı sahur ypıyım ıyı gecler
uzatmayın

hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.))Benı aradı geçen dedım bu kımbuarada nasıl ınternet hızlımı cepnetten
![]()
muratolayları kim başlattı?

olar.))he git .d şaka la şakaiyi böyle arada çık çık gel
![]()
okim ?
arada annemin turkcell'inden giriyorum. Çok hızlıhizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.))

gitmemm.))
pelinle akif olayı bilmiyorum ben o sıra elektroya odaklanmış haldeydim![]()
sıra pelinle akifteuzatma akif boşver özür dile ve barışın hadi
okim ?

nese benbı sahur ypıyım ıyı gecler
bye
----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ----------
uzatmayın![]()
![]()
![]()

tahmn ediyorum.ama kamera acamadm yaaa msnde pöffarada annemin turkcell'inden giriyorum. Çok hızlı![]()
naberbye
----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ----------
uzatmayın![]()
![]()
![]()

o bide 5 gb yahizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.))
akarsın ya iyimiş valla..gel gel her gece gel. konuscak adam az ya burda beklerızolar.))