:ehe kulaklıkla daha keyifli :D samsung kulaklık :)
pelın_ Sehriyar' Alıntı: suanda alem fm in sitesinde olan varsa bana eskisehir frekansini yazabilir mi :d Genişletmek için tıkla ... 4 89.3 ALEM FM buyur
Sehriyar' Alıntı: suanda alem fm in sitesinde olan varsa bana eskisehir frekansini yazabilir mi :d Genişletmek için tıkla ... 4 89.3 ALEM FM buyur
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: hacı bi film izliyorum adamın bi GeriKafalılaaurrr !! Deyişi var gülmekten öldüm ya burhan altıntop gibi hafifden boyle GeriKafalılaaurrr GeriKafalılaaurrr hahahh lan gece gece güldürdü beni. Genişletmek için tıkla ... ben TV ye bakamıyorum le senin bir gözün Tv de bir gözün Pc demi lee
'Patron' Alıntı: hacı bi film izliyorum adamın bi GeriKafalılaaurrr !! Deyişi var gülmekten öldüm ya burhan altıntop gibi hafifden boyle GeriKafalılaaurrr GeriKafalılaaurrr hahahh lan gece gece güldürdü beni. Genişletmek için tıkla ... ben TV ye bakamıyorum le senin bir gözün Tv de bir gözün Pc demi lee
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: yenı başladı ondan Genişletmek için tıkla ... abla en son 2008 de televizyon izlemiştim o gün bugündür ne radyo ne televizyon bugün ilk olduydu
pelın_' Alıntı: yenı başladı ondan Genişletmek için tıkla ... abla en son 2008 de televizyon izlemiştim o gün bugündür ne radyo ne televizyon bugün ilk olduydu
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: yenı başladı ondan Genişletmek için tıkla ... evet ya. Çok güzel bence
Şehriyar Üye Mareşal' Alıntı: abla en son 2008 de televizyon izlemiştim o gün bugündür ne radyo ne televizyon bugün ilk olduydu Genişletmek için tıkla ... aynen ya televizyon cok skici
Mareşal' Alıntı: abla en son 2008 de televizyon izlemiştim o gün bugündür ne radyo ne televizyon bugün ilk olduydu Genişletmek için tıkla ... aynen ya televizyon cok skici
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: abla en son 2008 de televizyon izlemiştim o gün bugündür ne radyo ne televizyon bugün ilk olduydu Genişletmek için tıkla ... televizyonda güzel olmuyor
Mareşal' Alıntı: abla en son 2008 de televizyon izlemiştim o gün bugündür ne radyo ne televizyon bugün ilk olduydu Genişletmek için tıkla ... televizyonda güzel olmuyor