-YARINIYOK-
Üye
Hangisinde yok söylenadide yol yakınken teslim ol adamlarında iş yok zaten![]()
Hangisinde yok söylenadide yol yakınken teslim ol adamlarında iş yok zaten![]()
ya burda takiliyorum sahura kadar boyle sonra uyuyakaliyorum su icmeden ya![]()
.yemek veren apart bulmam lazım kendım uğrasamamyok malesef ya ben carsida oturuyorum ters bana orasi.. ama apart konusunda hic skinti cekmezsin merak etme ogrenci sehri burasi universitenin yani apart biri doluysa otekiler mutlaka bos![]()
2 tane buldum ama baska varmı acaba arastıyıroyurm.Hangisinde yok söyle

Kendini iyi anlatmışsin aferinarkadaşlar kabullenemeyen insan tipi bu konuları derslerde işliyorlar.İyi bakın ön hazırlık olsun![]()

anadolunun neresi?yemek veren apart bulmam lazım kendım uğrasamam2 tane buldum ama baska varmı acaba arastıyıroyurm.

Işine bak kardeşim benim öyle bir sorunum yoksen ve adamlarında kız başına uğraşma boşuna ayrıca vazgeç bu sevdadan,bak yarın fındık toplamaya gideceksin yan bahçelerde yaşıtın varsa tanış kaynaş ama bırak benim peşimi![]()

ben masumum.yani kimseye bi şey demedim
![]()

Hangisinde yok söyle

Iyi gaz veriyorsundemedin kardeşim ama bunlar hep aynı onlardan değilsen bağırıyorlar işte![]()

Işine bak kardeşim benim öyle bir sorunum yok![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

sorun bu işte. Ben taraf belirtmedim.demedin kardeşim ama bunlar hep aynı onlardan değilsen bağırıyorlar işte![]()
üzdüler beni
Ee belirt o zaman ne bekliyorsunsorun bu işte. Ben taraf belirtmedim.üzdüler beni
![]()

ya bırak bu işleri nadide bacı
----------Eklendi @ 02:12:13 ---------- Yazıldı @ 02:11:38 ----------
nadide kaç tonsun kız ?![]()

Iyi gaz veriyorsun![]()

Senin yarın kadarya bırak bu işleri nadide bacı----------Eklendi @ 02:12:13 ---------- Yazıldı @ 02:11:38 ----------nadide kaç tonsun kız ?
![]()

Ee belirt o zaman ne bekliyorsun![]()
sen ablamızsın. Bu durumda senin taraf çok mantıklı