Elektr0
Üye
küstü yaainşallah barışırsınız dedim ve ağlıyorsun? Neden??

küstü yaainşallah barışırsınız dedim ve ağlıyorsun? Neden??

aşkolsun okadar konnu açtım unutmusunbıle ya vay anasını satıyım ya
açıpta bakmadım kapandı diye orayı demiştim ama 
sana serçe güvercin falan yollayalım o zamanBenim kargalı pastalara zaafım var![]()

iyi ki senin öğrencim değilimyok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat![]()

yok kapanmadı
örnekmı ıstıyosun
mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat![]()

evet yapsınlarda rahat rahat oturakyok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat![]()

iyi ki senin öğrencim değilim![]()

150 çeşit mi ?![]()
hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama
bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycekbunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar
iyiymişo kişiyi tebrik ediyorumhha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycekbunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar

ewet malzemelr
sınırlı ama

le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım...
150 çeşit mi ?![]()

bak onu bende bilmiyorum ya...hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama
bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycekbunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar
le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım...----------Eklendi @ 05:44:01 ---------- Yazıldı @ 05:43:24 ---------- bak onu bende bilmiyorum ya...

le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım...
tabı bende saftım öle sıradan seylere not verıyorumya notum çok kıttıröle kolay kolay not vermem
![]()

pekiHadi yavas yavas toparlanin dukkani kapaticam![]()

pelin abla bu sanırım sınava girmek istiyor![]()
![]()