tatan'gay'lar Ayıp ediyorsun görmesinler
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ne oluyor burda Genişletmek için tıkla ... bişi yok ablacım konuşuyor ve sohbet ediyoruz arkadaşlarla...
-YARINIYOK-' Alıntı: ne oluyor burda Genişletmek için tıkla ... bişi yok ablacım konuşuyor ve sohbet ediyoruz arkadaşlarla...
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: muratım seni sevdiğimi söylemiş miydim Genişletmek için tıkla ... bi takım yüzünden aşık olmadın heralde
coldman41' Alıntı: muratım seni sevdiğimi söylemiş miydim Genişletmek için tıkla ... bi takım yüzünden aşık olmadın heralde
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: takım budur Genişletmek için tıkla ... madrid bunun yanında takım mı be
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: takım budur Genişletmek için tıkla ... Badırmayada laf yok berkem yavuzyiğiti tanıyormusun ----------Eklendi @ 02:57:18 ---------- Yazıldı @ 02:57:03 ---------- coldman41' Alıntı: salla Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: takım budur Genişletmek için tıkla ... Badırmayada laf yok berkem yavuzyiğiti tanıyormusun ----------Eklendi @ 02:57:18 ---------- Yazıldı @ 02:57:03 ---------- coldman41' Alıntı: salla Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: bi takım yüzünden aşık olmadın heralde Genişletmek için tıkla ... ileri sayım başladı 4715----> 5000^de biter...
Pondusss' Alıntı: bi takım yüzünden aşık olmadın heralde Genişletmek için tıkla ... ileri sayım başladı 4715----> 5000^de biter...
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: pis sakaryalı konuşma Genişletmek için tıkla ... I telling truth ----------Eklendi @ 02:58:26 ---------- Yazıldı @ 02:57:44 ---------- Elektr0' Alıntı: ileri sayım başladı 4715----> 5000^de biter... Genişletmek için tıkla ... geçen oğuz sayıyodu şimdi sen.
coldman41' Alıntı: pis sakaryalı konuşma Genişletmek için tıkla ... I telling truth ----------Eklendi @ 02:58:26 ---------- Yazıldı @ 02:57:44 ---------- Elektr0' Alıntı: ileri sayım başladı 4715----> 5000^de biter... Genişletmek için tıkla ... geçen oğuz sayıyodu şimdi sen.
greenmile Üye Castle' Alıntı: Badırmayada laf yok berkem yavuzyiğiti tanıyormusun ----------Eklendi @ 02:57:18 ---------- Yazıldı @ 02:57:03 ---------- Genişletmek için tıkla ... o kim?
Castle' Alıntı: Badırmayada laf yok berkem yavuzyiğiti tanıyormusun ----------Eklendi @ 02:57:18 ---------- Yazıldı @ 02:57:03 ---------- Genişletmek için tıkla ... o kim?
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: takım budur Genişletmek için tıkla ... Şurda citli citli bir şey yapıyoruz Bune la
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: o kim? Genişletmek için tıkla ... Zonguldaktan bandırmanın maçlarına gitmeye çalışır. bandırmalı ama zonguldakta oturuyor
greenmile' Alıntı: o kim? Genişletmek için tıkla ... Zonguldaktan bandırmanın maçlarına gitmeye çalışır. bandırmalı ama zonguldakta oturuyor