Gitmemimi istiyorsun :( hayır. :oke::)
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yorgunum ya sahuru bekliyorum Genişletmek için tıkla ... fındıklar ne oldu ??
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: fındıklar ne oldu ?? Genişletmek için tıkla ... Daha toplamaya bile başlamadık hem sana yok
coldman41' Alıntı: fındıklar ne oldu ?? Genişletmek için tıkla ... Daha toplamaya bile başlamadık hem sana yok
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Daha toplamaya bile başlamadık hem sana yok Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Hoş buldum Elektr0 çağırdı ondan yanii Genişletmek için tıkla ... hava'ya girdim beaa
'Lorelai' Alıntı: Hoş buldum Elektr0 çağırdı ondan yanii Genişletmek için tıkla ... hava'ya girdim beaa
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Daha toplamaya bile başlamadık hem sana yok Genişletmek için tıkla ... hi hi hi
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Daha toplamaya bile başlamadık hem sana yok Genişletmek için tıkla ... Kimlere var ?
-YARINIYOK-' Alıntı: Daha toplamaya bile başlamadık hem sana yok Genişletmek için tıkla ... Kimlere var ?
coldman41 Üye Elektr0' Alıntı: hi hi hi Genişletmek için tıkla ... bundan faydalanmaya calışıp sen yicen hepsini dimi
Elektr0' Alıntı: hi hi hi Genişletmek için tıkla ... bundan faydalanmaya calışıp sen yicen hepsini dimi
Sandrake Üye coldman41' Alıntı: bundan faydalanmaya calışıp sen yicen hepsini dimi Genişletmek için tıkla ... Bende yemeyi planlıyorum ----------Eklendi @ 01:47:27 ---------- Yazıldı @ 01:47:11 ---------- Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
coldman41' Alıntı: bundan faydalanmaya calışıp sen yicen hepsini dimi Genişletmek için tıkla ... Bende yemeyi planlıyorum ----------Eklendi @ 01:47:27 ---------- Yazıldı @ 01:47:11 ---------- Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye coldman41' Alıntı: bundan faydalanmaya calışıp sen yicen hepsini dimi Genişletmek için tıkla ... ben istemem ablacım verirse fındık fıstık yok demem
coldman41' Alıntı: bundan faydalanmaya calışıp sen yicen hepsini dimi Genişletmek için tıkla ... ben istemem ablacım verirse fındık fıstık yok demem
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: bakamadım bayadır arkamdan bişey diyen oldu mu Genişletmek için tıkla ... ben laf ettirir miyim kardeşim
greenmile' Alıntı: bakamadım bayadır arkamdan bişey diyen oldu mu Genişletmek için tıkla ... ben laf ettirir miyim kardeşim