Selam.Hoşgeldin.:) hoşbulduk
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: ben giidyom gençler hepinize iyi geceler tv izleym biraz Genişletmek için tıkla ... bay bay
kingmor' Alıntı: ben giidyom gençler hepinize iyi geceler tv izleym biraz Genişletmek için tıkla ... bay bay
DPool Üye kingmor' Alıntı: ben giidyom gençler hepinize iyi geceler tv izleym biraz Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth Üye kingmor' Alıntı: ben giidyom gençler hepinize iyi geceler tv izleym biraz Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth Üye Pondusss' Alıntı: neden kimse konuşmuyor Genişletmek için tıkla ... ben konuşayım bari
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: ben konuşayım bari Genişletmek için tıkla ... konuş bari ----------Eklendi @ 02:49:54 ---------- Yazıldı @ 02:49:05 ---------- maçı izlemeyen var mı??
Bluetoooth' Alıntı: ben konuşayım bari Genişletmek için tıkla ... konuş bari ----------Eklendi @ 02:49:54 ---------- Yazıldı @ 02:49:05 ---------- maçı izlemeyen var mı??
DPool Üye Pondusss' Alıntı: konuş bari ----------Eklendi @ 02:49:54 ---------- Yazıldı @ 02:49:05 ---------- maçı izlemeyen var mı?? Genişletmek için tıkla ... Hangi maçı ?? Dünyadan haberim yok benim.
Pondusss' Alıntı: konuş bari ----------Eklendi @ 02:49:54 ---------- Yazıldı @ 02:49:05 ---------- maçı izlemeyen var mı?? Genişletmek için tıkla ... Hangi maçı ?? Dünyadan haberim yok benim.
Amaru Shady Üye DPool' Alıntı: Hangi maçı ?? Dünyadan haberim yok benim. Genişletmek için tıkla ... ciddi misin??
DPool Üye Pondusss' Alıntı: ciddi misin?? Genişletmek için tıkla ... Burda hiç bir türk kanalı çekmiyo
Amaru Shady Üye DPool' Alıntı: Burda hiç bir türk kanalı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... maçı bütün dünya verdi
DPool Üye Pondusss' Alıntı: oooo biliyor Genişletmek için tıkla ... Yeni öğrendim ----------Eklendi @ 02:56:07 ---------- Yazıldı @ 02:54:52 ---------- El classico yu kaçırmışız
Pondusss' Alıntı: oooo biliyor Genişletmek için tıkla ... Yeni öğrendim ----------Eklendi @ 02:56:07 ---------- Yazıldı @ 02:54:52 ---------- El classico yu kaçırmışız
Amaru Shady Üye DPool' Alıntı: Yeni öğrendim Genişletmek için tıkla ... hiç alâkası olmayan kız kardeşim bile maçı izledi. Hatta mesut fanı. Sen haberim yok diyorsun
DPool' Alıntı: Yeni öğrendim Genişletmek için tıkla ... hiç alâkası olmayan kız kardeşim bile maçı izledi. Hatta mesut fanı. Sen haberim yok diyorsun