Kışa hazırlık :D erken değilmi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Kışa hazırlık Genişletmek için tıkla ... erken değilmi
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Yahu soğuk olursa giyilir Genişletmek için tıkla ... şimdı o antalyadaya anlamz bızı
-YARINIYOK-' Alıntı: Yahu soğuk olursa giyilir Genişletmek için tıkla ... şimdı o antalyadaya anlamz bızı
Kingmortall Üye caglet' Alıntı: Neyse oruçla aranız nasıl? Genişletmek için tıkla ... son 2 3 saat kötü gözümün önünden döner iskender mantı yaprak sarma geçiyo ama sonra acısını çıkarıyorum
caglet' Alıntı: Neyse oruçla aranız nasıl? Genişletmek için tıkla ... son 2 3 saat kötü gözümün önünden döner iskender mantı yaprak sarma geçiyo ama sonra acısını çıkarıyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Burda kış var tam 1 haftadır yağmur yağıyor resmen donuyorum Genişletmek için tıkla ... keşke buralarada yağsa yanıyoruz
-YARINIYOK-' Alıntı: Burda kış var tam 1 haftadır yağmur yağıyor resmen donuyorum Genişletmek için tıkla ... keşke buralarada yağsa yanıyoruz
-YARINIYOK- Üye anam nerden dedim beni tuhaf yaptınız canım sıkıldı dershane bitti hava soğuk yapayım dedim doğu da 2 ile tercih yaptım ya ora çıkarsa
anam nerden dedim beni tuhaf yaptınız canım sıkıldı dershane bitti hava soğuk yapayım dedim doğu da 2 ile tercih yaptım ya ora çıkarsa
caglet Üye kingmor' Alıntı: son 2 3 saat kötü gözümün önünden döner iskender mantı yaprak sarma geçiyo ama sonra acısını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla ... bide bana sor misafirliğe gitmeyecem seneye ha her yerde patlıcanlı türlü + tavuk pilav + mercimek corba yiyom yav bıktım
kingmor' Alıntı: son 2 3 saat kötü gözümün önünden döner iskender mantı yaprak sarma geçiyo ama sonra acısını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla ... bide bana sor misafirliğe gitmeyecem seneye ha her yerde patlıcanlı türlü + tavuk pilav + mercimek corba yiyom yav bıktım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: şimdı o antalyadaya anlamz bızı Genişletmek için tıkla ... az kaldı antalyayı terkedip gidecem bu yüzden
pelın_' Alıntı: şimdı o antalyadaya anlamz bızı Genişletmek için tıkla ... az kaldı antalyayı terkedip gidecem bu yüzden
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: anam nerden dedim beni tuhaf yaptınız canım sıkıldı dershane bitti hava soğuk yapayım dedim doğu da 2 ile tercih yaptım ya ora çıkarsa Genişletmek için tıkla ... tamam abla sakin ol
-YARINIYOK-' Alıntı: anam nerden dedim beni tuhaf yaptınız canım sıkıldı dershane bitti hava soğuk yapayım dedim doğu da 2 ile tercih yaptım ya ora çıkarsa Genişletmek için tıkla ... tamam abla sakin ol
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: az kaldı antalyayı terkedip gidecem bu yüzden Genişletmek için tıkla ... haha ilk ben sevınrım ----------Eklendi @ 01:24:33 ---------- Yazıldı @ 01:24:17 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: anam nerden dedim beni tuhaf yaptınız canım sıkıldı dershane bitti hava soğuk yapayım dedim doğu da 2 ile tercih yaptım ya ora çıkarsa Genişletmek için tıkla ... inş çıkmaz
'TUĞ'' Alıntı: az kaldı antalyayı terkedip gidecem bu yüzden Genişletmek için tıkla ... haha ilk ben sevınrım ----------Eklendi @ 01:24:33 ---------- Yazıldı @ 01:24:17 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: anam nerden dedim beni tuhaf yaptınız canım sıkıldı dershane bitti hava soğuk yapayım dedim doğu da 2 ile tercih yaptım ya ora çıkarsa Genişletmek için tıkla ... inş çıkmaz
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: Neyse oruçla aranız nasıl? Genişletmek için tıkla ... çalışması olmasa iyi gidiyor
Kingmortall Üye caglet' Alıntı: bide bana sor misafirliğe gitmeyecem seneye ha her yerde patlıcanlı türlü + tavuk pilav + mercimek corba yiyom yav bıktım Genişletmek için tıkla ... tavuklu pilavı ve mercimek çorbası tek geçerim
caglet' Alıntı: bide bana sor misafirliğe gitmeyecem seneye ha her yerde patlıcanlı türlü + tavuk pilav + mercimek corba yiyom yav bıktım Genişletmek için tıkla ... tavuklu pilavı ve mercimek çorbası tek geçerim
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: çalışması olmasa iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... valla ben antalyada hıö oruç tutamadım
'TUĞ'' Alıntı: çalışması olmasa iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... valla ben antalyada hıö oruç tutamadım
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: çalışması olmasa iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... çalışma ya çalışıp napacan senin yerinde olsam paso yatış yaparım
'TUĞ'' Alıntı: çalışması olmasa iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... çalışma ya çalışıp napacan senin yerinde olsam paso yatış yaparım