İyiyim bende telefona oyun arıyorum :D
Amaru Shady Üye lolaman' Alıntı: İyiyim bende telefona oyun arıyorum Genişletmek için tıkla ... telefon ne?
Amaru Shady Üye Despite' Alıntı: Merhabalar iyi geceler iyi haftasonları nasılsınız bakalım maxicep Genişletmek için tıkla ... iyiyiz. Sen nasılsın? Bak yine klasik oldu
Despite' Alıntı: Merhabalar iyi geceler iyi haftasonları nasılsınız bakalım maxicep Genişletmek için tıkla ... iyiyiz. Sen nasılsın? Bak yine klasik oldu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap nasılsınız arkadaşlar bu arada telefondan giriyorum fazla bişey görünmüyor ----------Eklendi @ 01:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:09:01 ---------- sadece nick görünüyor
nasılsınız arkadaşlar bu arada telefondan giriyorum fazla bişey görünmüyor ----------Eklendi @ 01:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:09:01 ---------- sadece nick görünüyor
Amaru Shady Üye lolaman' Alıntı: Yav sende alıştın su pembeye bırak şu pembeyi Genişletmek için tıkla ... neden?
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar bu arada telefondan giriyorum fazla bişey görünmüyor ----------Eklendi @ 01:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:09:01 ---------- sadece nick görünüyor Genişletmek için tıkla ... ben de telefondan giriyorum ----------Eklendi @ 01:10:59 ---------- Yazıldı @ 01:10:31 ---------- kingmor' Alıntı: as gececi sanada selam Genişletmek için tıkla ... sana da selam
'TUĞ'' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar bu arada telefondan giriyorum fazla bişey görünmüyor ----------Eklendi @ 01:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:09:01 ---------- sadece nick görünüyor Genişletmek için tıkla ... ben de telefondan giriyorum ----------Eklendi @ 01:10:59 ---------- Yazıldı @ 01:10:31 ---------- kingmor' Alıntı: as gececi sanada selam Genişletmek için tıkla ... sana da selam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: ben de telefondan giriyorum ----------Eklendi @ 01:10:59 ---------- Yazıldı @ 01:10:31 ---------- sana da selam Genişletmek için tıkla ... bilgisayar gibi olmuyor
Pondusss' Alıntı: ben de telefondan giriyorum ----------Eklendi @ 01:10:59 ---------- Yazıldı @ 01:10:31 ---------- sana da selam Genişletmek için tıkla ... bilgisayar gibi olmuyor
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: bilgisayar gibi olmuyor Genişletmek için tıkla ... tabii ki. Biz yeni taşındık internet yok evde.
'TUĞ'' Alıntı: bilgisayar gibi olmuyor Genişletmek için tıkla ... tabii ki. Biz yeni taşındık internet yok evde.
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: önceden pc den mi giriyordun Genişletmek için tıkla ... imkân varsa pcden giriyorum ----------Eklendi @ 01:24:00 ---------- Yazıldı @ 01:21:54 ---------- lolaman' Alıntı: Ne demek oldugunu bilirim evde internet olmamasının.Bizde 2 ay internetsizlik çektik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
'TUĞ'' Alıntı: önceden pc den mi giriyordun Genişletmek için tıkla ... imkân varsa pcden giriyorum ----------Eklendi @ 01:24:00 ---------- Yazıldı @ 01:21:54 ---------- lolaman' Alıntı: Ne demek oldugunu bilirim evde internet olmamasının.Bizde 2 ay internetsizlik çektik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun