aynen :D smiley de yok
Burak Üye ben göremedim video yu. Link yazar mısın abi ----------Eklendi @ 03:23:14 ---------- Yazıldı @ 03:22:41 ---------- .:: Enver ::.' Alıntı: smiley de yok Genişletmek için tıkla ... yok onsuz olmaz.
ben göremedim video yu. Link yazar mısın abi ----------Eklendi @ 03:23:14 ---------- Yazıldı @ 03:22:41 ---------- .:: Enver ::.' Alıntı: smiley de yok Genişletmek için tıkla ... yok onsuz olmaz.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: ben göremedim video yu. Link yazar mısın abi ----------Eklendi @ 03:23:14 ---------- Yazıldı @ 03:22:41 ---------- yok onsuz olmaz. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burak' Alıntı: ben göremedim video yu. Link yazar mısın abi ----------Eklendi @ 03:23:14 ---------- Yazıldı @ 03:22:41 ---------- yok onsuz olmaz. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SilentOne Üye gençler ben yatıcam yha çok pis uykum geldi nedense ----------Eklendi @ 03:24:56 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- herkeze iyi geceler
gençler ben yatıcam yha çok pis uykum geldi nedense ----------Eklendi @ 03:24:56 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- herkeze iyi geceler
minoo Üye Ben yatmıyorum zaten. Sadece uykum var Kuzenle sabahlama kararı aldık. Akşam ancak uyuyabilirim Ayy ölmek istedim birden
Ben yatmıyorum zaten. Sadece uykum var Kuzenle sabahlama kararı aldık. Akşam ancak uyuyabilirim Ayy ölmek istedim birden
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap SilentOne' Alıntı: gençler ben yatıcam yha çok pis uykum geldi nedense ----------Eklendi @ 03:24:56 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..
SilentOne' Alıntı: gençler ben yatıcam yha çok pis uykum geldi nedense ----------Eklendi @ 03:24:56 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: iyi geceler bende kaçtım. kotamda azaldı hem Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Elektr0 Üye SilentOne' Alıntı: gençler ben yatıcam yha çok pis uykum geldi nedense ----------Eklendi @ 03:24:56 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler... ----------Eklendi @ 03:28:16 ---------- Yazıldı @ 03:27:54 ---------- Burak' Alıntı: iyi geceler bende kaçtım. kotamda azaldı hem Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...burak
SilentOne' Alıntı: gençler ben yatıcam yha çok pis uykum geldi nedense ----------Eklendi @ 03:24:56 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler... ----------Eklendi @ 03:28:16 ---------- Yazıldı @ 03:27:54 ---------- Burak' Alıntı: iyi geceler bende kaçtım. kotamda azaldı hem Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...burak
kol@j Üye arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin...
arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin...
Burak Üye kol@j' Alıntı: arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin... Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin abi.
kol@j' Alıntı: arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin... Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin abi.
Elektr0 Üye kol@j' Alıntı: arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun...
kol@j' Alıntı: arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kol@j' Alıntı: arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin... Genişletmek için tıkla ... amin..allah kabul etsin
kol@j' Alıntı: arkadaşlar bir kandil de geldi geçti... sabah vazifesine gidiyom abdestim bozulmadan.. ALLAH dualarınızı kabul etsin... Genişletmek için tıkla ... amin..allah kabul etsin
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: morall - 1000lerde yaaa :/ Genişletmek için tıkla ... ben de şu an -'lerde
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Ne bir hasta bekler sabahı Ne taze bir ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar. güzel şiiir ama değil mi?
Ne bir hasta bekler sabahı Ne taze bir ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar. güzel şiiir ama değil mi?