Allah yardimcimiz olsun
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: belkı sorunları vardır Genişletmek için tıkla ... ne gibi sorunlar
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: Allah yardimcimiz olsun Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize
Burak Üye bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece Genişletmek için tıkla ... seni mi arıyorlar yok sa....
Burak' Alıntı: bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece Genişletmek için tıkla ... seni mi arıyorlar yok sa....
SilentOne Üye Burak' Alıntı: bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece Genişletmek için tıkla ... nerde oturuyn ki sen istenbulda flenmi
Burak' Alıntı: bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece Genişletmek için tıkla ... nerde oturuyn ki sen istenbulda flenmi
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece Genişletmek için tıkla ... o zaman bende de sorunlar var
Burak' Alıntı: bilemem artık ne gibi sorunlar bu arada dışarda polis sirenleri calıyor bıktım ya her gece her gece Genişletmek için tıkla ... o zaman bende de sorunlar var
minoo Üye SilentOne' Alıntı: pınar sen daha yatmadın yha Genişletmek için tıkla ... Benim bu saatte yattığım görülmedi henüz Kardeşcan Noldu sana la
SilentOne' Alıntı: pınar sen daha yatmadın yha Genişletmek için tıkla ... Benim bu saatte yattığım görülmedi henüz Kardeşcan Noldu sana la
Burak Üye haha yok ya, bu saatte sokakta gezen gençleri ıslatıyolar bigüzel ----------Eklendi @ 02:32:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:04 ---------- SilentOne' Alıntı: nerde oturuyn ki sen istenbulda flenmi Genişletmek için tıkla ... ist. Evet
haha yok ya, bu saatte sokakta gezen gençleri ıslatıyolar bigüzel ----------Eklendi @ 02:32:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:04 ---------- SilentOne' Alıntı: nerde oturuyn ki sen istenbulda flenmi Genişletmek için tıkla ... ist. Evet
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Benim bu saatte yattığım görülmedi henüz Kardeşcan Noldu sana la Genişletmek için tıkla ... banamı dedin?
minoo' Alıntı: Benim bu saatte yattığım görülmedi henüz Kardeşcan Noldu sana la Genişletmek için tıkla ... banamı dedin?
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Benim bu saatte yattığım görülmedi henüz Kardeşcan Noldu sana la Genişletmek için tıkla ... nebilem yha baktım yoksun dedim uyudu heralde ----------Eklendi @ 02:33:20 ---------- Yazıldı @ 02:33:05 ---------- .:: Enver ::.' Alıntı: banamı dedin? Genişletmek için tıkla ... bana dedi
minoo' Alıntı: Benim bu saatte yattığım görülmedi henüz Kardeşcan Noldu sana la Genişletmek için tıkla ... nebilem yha baktım yoksun dedim uyudu heralde ----------Eklendi @ 02:33:20 ---------- Yazıldı @ 02:33:05 ---------- .:: Enver ::.' Alıntı: banamı dedin? Genişletmek için tıkla ... bana dedi
SilentOne Üye Burak' Alıntı: haha yok ya, bu saatte sokakta gezen gençleri ıslatıyolar bigüzel ----------Eklendi @ 02:32:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:04 ---------- ist. Evet Genişletmek için tıkla ... normaldir
Burak' Alıntı: haha yok ya, bu saatte sokakta gezen gençleri ıslatıyolar bigüzel ----------Eklendi @ 02:32:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:04 ---------- ist. Evet Genişletmek için tıkla ... normaldir
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: Ben kacar telefonumun sarji bitiyor . Iyi geceler beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Necmati' Alıntı: Ben kacar telefonumun sarji bitiyor . Iyi geceler beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler