Aynen benim dostum sevligim aşkım hayatım degerlim ( elektronik oldu hep .yalnızlık ne kadar güçlendiyse elektronik te benim için o kadar çok önem kazandı ve başka bir iş yapmam mumkün degil artık...
Kitap zorla okutulmamalı bence. Yani ille de şu kitabı okuyacaksın olayı saçma. Tarz, tür denen bir şey var. Belki ben o kitaptaki temayı sevmiyorum Polisiye gerilimden başka bir şey okuyamam ben mesela. Lisedeki o 'şunu oku!' olayı çok saçma
Kitap zorla okutulmamalı bence. Yani ille de şu kitabı okuyacaksın olayı saçma. Tarz, tür denen bir şey var. Belki ben o kitaptaki temayı sevmiyorum Polisiye gerilimden başka bir şey okuyamam ben mesela. Lisedeki o 'şunu oku!' olayı çok saçma
aynen yha bnde lemanyak okurdum hoca her seferinde atardı bnde bir sonrakinde yine lemanyak okurdum sonunda edebiyat 1 düştü bnde arabasının tekerlerini patlattım