Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: uykumu oda ne yahu Genişletmek için tıkla ... genelde geceleri uzanarak iki gözünde kapatılması ile yaşam ve ölüm arasında bişi...
pelın_' Alıntı: uykumu oda ne yahu Genişletmek için tıkla ... genelde geceleri uzanarak iki gözünde kapatılması ile yaşam ve ölüm arasında bişi...
pelın_ Elektr0' Alıntı: genelde geceleri uzanarak iki gözünde kapatılması ile yaşam ve ölüm arasında bişi... Genişletmek için tıkla ... ıyı oldu ogrendıgım ölumvarsa ben gıdıyım ya
Elektr0' Alıntı: genelde geceleri uzanarak iki gözünde kapatılması ile yaşam ve ölüm arasında bişi... Genişletmek için tıkla ... ıyı oldu ogrendıgım ölumvarsa ben gıdıyım ya
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yarın sabah bahçe sulamam gerek saat 9gibi işin yoksa uğraş dur Genişletmek için tıkla ... damlama sulama sistemlerinden kullanın ----------Eklendi @ 03:21:53 ---------- Yazıldı @ 03:21:04 ---------- pelın_' Alıntı: ıyı oldu ogrendıgım ölumvarsa ben gıdıyım ya Genişletmek için tıkla ... uyumaya mı ?
Burak' Alıntı: yarın sabah bahçe sulamam gerek saat 9gibi işin yoksa uğraş dur Genişletmek için tıkla ... damlama sulama sistemlerinden kullanın ----------Eklendi @ 03:21:53 ---------- Yazıldı @ 03:21:04 ---------- pelın_' Alıntı: ıyı oldu ogrendıgım ölumvarsa ben gıdıyım ya Genişletmek için tıkla ... uyumaya mı ?
Burak Üye yok yahu o kadar büyük bahcemız yok. Zaten 3gunde bir falan suluyoruz. İyi meyve veriyor agaclar.
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: Yok ölmeye Genişletmek için tıkla ... yaşın genç daha ne ölmesi canı veren alabilir sadece.. sen yaşamana bak hele ----------Eklendi @ 03:25:09 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- Burak' Alıntı: yok yahu o kadar büyük bahcemız yok. Zaten 3gunde bir falan suluyoruz. İyi meyve veriyor agaclar. Genişletmek için tıkla ... mesela örneklendirirsek hangi meyveler.
pelın_' Alıntı: Yok ölmeye Genişletmek için tıkla ... yaşın genç daha ne ölmesi canı veren alabilir sadece.. sen yaşamana bak hele ----------Eklendi @ 03:25:09 ---------- Yazıldı @ 03:24:06 ---------- Burak' Alıntı: yok yahu o kadar büyük bahcemız yok. Zaten 3gunde bir falan suluyoruz. İyi meyve veriyor agaclar. Genişletmek için tıkla ... mesela örneklendirirsek hangi meyveler.
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: şaka be nıyetım yok daha allahtan bısey olmazsa Genişletmek için tıkla ... ne bilem ben sebeb olmaktan korktum... iyi ozaman hayat nasıl gidiyor
pelın_' Alıntı: şaka be nıyetım yok daha allahtan bısey olmazsa Genişletmek için tıkla ... ne bilem ben sebeb olmaktan korktum... iyi ozaman hayat nasıl gidiyor
pelın_ elektr0' Alıntı: ne bilem ben sebeb olmaktan korktum... iyi ozaman hayat nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... işte gıdıyo öle boşta
elektr0' Alıntı: ne bilem ben sebeb olmaktan korktum... iyi ozaman hayat nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... işte gıdıyo öle boşta
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: erik , kiraz, üzüm, çilek, dut ayva falan. Kendimiz yiyoruz hepsini Genişletmek için tıkla ... çok iyi dedin adres verem mi gönderirsin kasa kasa ----------Eklendi @ 03:37:54 ---------- Yazıldı @ 03:35:51 ---------- pelın_' Alıntı: işte gıdıyo öle boşta Genişletmek için tıkla ... boşta fazla gitmez hayat ya .... ya ileri fites atacan ya geriye ... eee geriye imkansız gibi gözüküyor... ileri daha mantıklı... ----------Eklendi @ 03:39:39 ---------- Yazıldı @ 03:37:54 ---------- Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 0 misafir) Elektr0 gene yalnz kaldık gitti herkezz
Burak' Alıntı: erik , kiraz, üzüm, çilek, dut ayva falan. Kendimiz yiyoruz hepsini Genişletmek için tıkla ... çok iyi dedin adres verem mi gönderirsin kasa kasa ----------Eklendi @ 03:37:54 ---------- Yazıldı @ 03:35:51 ---------- pelın_' Alıntı: işte gıdıyo öle boşta Genişletmek için tıkla ... boşta fazla gitmez hayat ya .... ya ileri fites atacan ya geriye ... eee geriye imkansız gibi gözüküyor... ileri daha mantıklı... ----------Eklendi @ 03:39:39 ---------- Yazıldı @ 03:37:54 ---------- Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 0 misafir) Elektr0 gene yalnz kaldık gitti herkezz
ChavRash Emekli Yönetici Muhabbetinize katılamadım ama, muhabbetiniz bol olsun diyeyim. Ben de yatar. Kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten. Gece gece güzel yurdumdan bir insan manzarası haberini okuyun da, gülün biraz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Muhabbetinize katılamadım ama, muhabbetiniz bol olsun diyeyim. Ben de yatar. Kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten. Gece gece güzel yurdumdan bir insan manzarası haberini okuyun da, gülün biraz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Elektr0 Üye ChavRash' Alıntı: Muhabbetinize katılamadım ama, muhabbetiniz bol olsun diyeyim. Ben de yatar. Kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten. Gece gece güzel yurdumdan bir insan manzarası haberini okuyun da, gülün biraz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Saol abi iyi geceler.. ----------Eklendi @ 03:53:14 ---------- Yazıldı @ 03:45:49 ---------- pala yasine yazık olmuş
ChavRash' Alıntı: Muhabbetinize katılamadım ama, muhabbetiniz bol olsun diyeyim. Ben de yatar. Kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten. Gece gece güzel yurdumdan bir insan manzarası haberini okuyun da, gülün biraz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Saol abi iyi geceler.. ----------Eklendi @ 03:53:14 ---------- Yazıldı @ 03:45:49 ---------- pala yasine yazık olmuş