suan izmirdeyim tatilde :D vay :yavrum:
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Hee var face de var Genişletmek için tıkla ... wallamı ekleyelim seni yha
SilentOne Üye Fahrettin.ony' Alıntı: izmir süpery a hele kızlarıı Genişletmek için tıkla ... aynen kaltılıyom
minoo Üye Burak' Alıntı: pınar sen bi facebook açsana bişey diycem sana. Genişletmek için tıkla ... Açık ya zaten?
Burak' Alıntı: pınar sen bi facebook açsana bişey diycem sana. Genişletmek için tıkla ... Açık ya zaten?
Burak Üye cehili' Alıntı: Kısmet Olmadı daha kaliteli yere geliriz Pnr özelden no'nu at bakem İstedim Genişletmek için tıkla ... of çok kızdım şimdi benim bacımdan numara isteyen adamı varyaaa kuşbaşı kuşbaşı dograrım
cehili' Alıntı: Kısmet Olmadı daha kaliteli yere geliriz Pnr özelden no'nu at bakem İstedim Genişletmek için tıkla ... of çok kızdım şimdi benim bacımdan numara isteyen adamı varyaaa kuşbaşı kuşbaşı dograrım
minoo Üye cehili' Alıntı: Kısmet Olmadı daha kaliteli yere geliriz Pnr özelden no'nu at bakem İstedim Genişletmek için tıkla ... Yahşi Batı'dan Cem Yılmaz'ın bir sahnesi aklıma geldi. Hani şu ateş çevresinde duman çekerken dediği laf?
cehili' Alıntı: Kısmet Olmadı daha kaliteli yere geliriz Pnr özelden no'nu at bakem İstedim Genişletmek için tıkla ... Yahşi Batı'dan Cem Yılmaz'ın bir sahnesi aklıma geldi. Hani şu ateş çevresinde duman çekerken dediği laf?
-efşan Üye SilentOne' Alıntı: vermiyecen mi faceyi şimdi ? Genişletmek için tıkla ... geçmiş sayfaları oku verse bile arkada kalmıştır
SilentOne' Alıntı: vermiyecen mi faceyi şimdi ? Genişletmek için tıkla ... geçmiş sayfaları oku verse bile arkada kalmıştır
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: Yahşi Batı'dan Cem Yılmaz'ın bir sahnesi aklıma geldi. Hani şu ateş çevresinde duman çekerken dediği laf? Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Yahşi Batı'dan Cem Yılmaz'ın bir sahnesi aklıma geldi. Hani şu ateş çevresinde duman çekerken dediği laf? Genişletmek için tıkla ...