amaç neydi:)
Kingmortall Üye hayatta içmem ----------Eklendi @ 02:13:12 ---------- Yazıldı @ 02:12:38 ---------- iyilik maxicebin oğlanı sen nasılsın bakalm
hayatta içmem ----------Eklendi @ 02:13:12 ---------- Yazıldı @ 02:12:38 ---------- iyilik maxicebin oğlanı sen nasılsın bakalm
Kingmortall Üye Fahrettin.ony' Alıntı: Noluyor bana da anlatınn bende öğrenmek istiyorumm Genişletmek için tıkla ... yaw biri sigara içiyo öbürü evin içinde iç diyo olay bu sıkıntı yok
Fahrettin.ony' Alıntı: Noluyor bana da anlatınn bende öğrenmek istiyorumm Genişletmek için tıkla ... yaw biri sigara içiyo öbürü evin içinde iç diyo olay bu sıkıntı yok
greenmile Üye minoo' Alıntı: Hıı evin içinde içeyim de babam beni vursun Gizli gizli içtim zaten Genişletmek için tıkla ... baban bilmiyor mu daha yazıık
minoo' Alıntı: Hıı evin içinde içeyim de babam beni vursun Gizli gizli içtim zaten Genişletmek için tıkla ... baban bilmiyor mu daha yazıık
Fahrettin.Onay Üye kingmor' Alıntı: yaw biri sigara içiyo öbürü evin içinde iç diyo olay bu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... anladım yola devamm
kingmor' Alıntı: yaw biri sigara içiyo öbürü evin içinde iç diyo olay bu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... anladım yola devamm
greenmile Üye minoo' Alıntı: Onu biliyo hatta birlikte içiyoruz Ben dedemle kadeh tokuşturduğumu biliyorum yahu Genişletmek için tıkla ... bende babamla karşılıklı içiyorum,eğer dedemi görme şansım olsa onlada içerdim
minoo' Alıntı: Onu biliyo hatta birlikte içiyoruz Ben dedemle kadeh tokuşturduğumu biliyorum yahu Genişletmek için tıkla ... bende babamla karşılıklı içiyorum,eğer dedemi görme şansım olsa onlada içerdim