bilmem ki kendisine sor... :)
Yasminozz Üye praetor' Alıntı: Sordum zaten Genişletmek için tıkla ... kime sordun ?? kim ki o ?? slm ercan...ii ne olsun..senden nbr ??
praetor' Alıntı: Sordum zaten Genişletmek için tıkla ... kime sordun ?? kim ki o ?? slm ercan...ii ne olsun..senden nbr ??
DiaBLoS Admin iremm' Alıntı: nslsın diablos? bu arada isim patron Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim valla ehliyet sınav stresini atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın. Valla Patron ismini beğenmedin mi
iremm' Alıntı: nslsın diablos? bu arada isim patron Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim valla ehliyet sınav stresini atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın. Valla Patron ismini beğenmedin mi
iremm Üye DiaBLoS™;1152823' Alıntı: Teşekkür ederim valla ehliyet sınav stresini atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın. Valla Patron ismini beğenmedin mi Genişletmek için tıkla ... hmmm..mrk etme yaa sınava daha önce girenlerden biliyorum çok kolaymış o kdr strese gerek yok... iyiyim bnde ne olsun...
DiaBLoS™;1152823' Alıntı: Teşekkür ederim valla ehliyet sınav stresini atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın. Valla Patron ismini beğenmedin mi Genişletmek için tıkla ... hmmm..mrk etme yaa sınava daha önce girenlerden biliyorum çok kolaymış o kdr strese gerek yok... iyiyim bnde ne olsun...