anlık bsey deıl içimde hep sızısı olan bsey ara ara gelıyo ıste :) o banada oluyor :)
J_JoKeR_R Üye Tuba_erva' Alıntı: anlık bsey deıl içimde hep sızısı olan bsey ara ara gelıyo ıste Genişletmek için tıkla ... o banada oluyor
Tuba_erva' Alıntı: anlık bsey deıl içimde hep sızısı olan bsey ara ara gelıyo ıste Genişletmek için tıkla ... o banada oluyor
join_23 Üye hepinize kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum Allah'a emanetsiniz ben kaçar ----------Eklendi @ 00:58:14 ---------- Yazıldı @ 00:55:11 ---------- jejep' Alıntı: Hayat üzülecek kadar uzun değil mutlu ol Geç yatma abi yat uykunu al Genişletmek için tıkla ...
hepinize kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum Allah'a emanetsiniz ben kaçar ----------Eklendi @ 00:58:14 ---------- Yazıldı @ 00:55:11 ---------- jejep' Alıntı: Hayat üzülecek kadar uzun değil mutlu ol Geç yatma abi yat uykunu al Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Hayat üzülecek kadar uzun değil mutlu ol Geç yatma abi yat uykunu al Genişletmek için tıkla ... evet deıl bunu ben bılıyorum ama keske herkes bılsede uzulmesek ----------Eklendi @ 00:58:55 ---------- Yazıldı @ 00:58:40 ---------- hayırlı geceler iyi uykular
jejep' Alıntı: Hayat üzülecek kadar uzun değil mutlu ol Geç yatma abi yat uykunu al Genişletmek için tıkla ... evet deıl bunu ben bılıyorum ama keske herkes bılsede uzulmesek ----------Eklendi @ 00:58:55 ---------- Yazıldı @ 00:58:40 ---------- hayırlı geceler iyi uykular
Cezzbedici3 Üye SkyW@LkeR' Alıntı: s.a nereye yahu ben geldim diyemi kaçıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ayNen haCı aLMışın eLine kıLıçLarı miLLet caNını kurtarıYo
SkyW@LkeR' Alıntı: s.a nereye yahu ben geldim diyemi kaçıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ayNen haCı aLMışın eLine kıLıçLarı miLLet caNını kurtarıYo
'Şeref' Emekli Yönetici hoşbuldum.. nasılsınız? bakalım. ----------Eklendi @ 01:16:12 ---------- Yazıldı @ 01:14:58 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ayNen haCı aLMışın eLine kıLıçLarı miLLet caNını kurtarıYo Genişletmek için tıkla ... sen bu smileyi nasıl kullanıyorsun yav
hoşbuldum.. nasılsınız? bakalım. ----------Eklendi @ 01:16:12 ---------- Yazıldı @ 01:14:58 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ayNen haCı aLMışın eLine kıLıçLarı miLLet caNını kurtarıYo Genişletmek için tıkla ... sen bu smileyi nasıl kullanıyorsun yav
Cezzbedici3 Üye SkyW@LkeR' Alıntı: hoşbuldum.. nasılsınız? bakalım. ----------Eklendi @ 01:16:12 ---------- Yazıldı @ 01:14:58 ---------- sen bu smileyi nasıl kullanıyorsun yav Genişletmek için tıkla ... allah vergisi bi yeteneK
SkyW@LkeR' Alıntı: hoşbuldum.. nasılsınız? bakalım. ----------Eklendi @ 01:16:12 ---------- Yazıldı @ 01:14:58 ---------- sen bu smileyi nasıl kullanıyorsun yav Genişletmek için tıkla ... allah vergisi bi yeteneK
'Şeref' Emekli Yönetici Cezzbedici2' Alıntı: allah vergisi bi yeteneK Genişletmek için tıkla ... hadi canım
Cezzbedici3 Üye üç kulhu bi elham okuyom bu zembiLLe iniYo baNa vahiY geLiyo töBe töBe carPıLcaM geCe geCe arKam önÜme , saĞım soLuma geLCeK harBi çoRBa oLCam ya
üç kulhu bi elham okuyom bu zembiLLe iniYo baNa vahiY geLiyo töBe töBe carPıLcaM geCe geCe arKam önÜme , saĞım soLuma geLCeK harBi çoRBa oLCam ya
NowOrNewer Üye beyler ne olursa olsun bu link tıklamayın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler ne olursa olsun bu link tıklamayın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cezzbedici3 Üye NowOrNewer' Alıntı: beyler ne olursa olsun bu link tıklamayın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tamam tıklamam kızma yeterKi ama niye biri içeri saatli bombamı koymuş patLat şu bombaYı mülayiiiim, kiraLar saNa feDaaa oLSun yiğiDimm
NowOrNewer' Alıntı: beyler ne olursa olsun bu link tıklamayın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tamam tıklamam kızma yeterKi ama niye biri içeri saatli bombamı koymuş patLat şu bombaYı mülayiiiim, kiraLar saNa feDaaa oLSun yiğiDimm
NowOrNewer Üye yok düzelltim linki tıklaya bilirsin artık ----------Eklendi @ 01:40:38 ---------- Yazıldı @ 01:39:55 ---------- tıkladıktan sonra haber et bakıyım nasıl bi tepki verceksin
yok düzelltim linki tıklaya bilirsin artık ----------Eklendi @ 01:40:38 ---------- Yazıldı @ 01:39:55 ---------- tıkladıktan sonra haber et bakıyım nasıl bi tepki verceksin
OğuzcanAbi Üye NowOrNewer' Alıntı: beyler ne olursa olsun bu link tıklamayın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tıkladım bişi olmadı ulaşılamıyor veb sayfasına
NowOrNewer' Alıntı: beyler ne olursa olsun bu link tıklamayın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tıkladım bişi olmadı ulaşılamıyor veb sayfasına