CoDeYs Üye yok bea sadece kuru kalabalık bence saol recep allah sanada rahtlık versin iyi gecele gürüşürüz a.s iyigeceler burak
yok bea sadece kuru kalabalık bence saol recep allah sanada rahtlık versin iyi gecele gürüşürüz a.s iyigeceler burak
kol@j Üye o soğukta ben olsam neyse balina teknolojili yağ tabakam var. zor üşürüm kupkuru adamsın isa. yanında olaydım ısıtırdım seni de neyse
o soğukta ben olsam neyse balina teknolojili yağ tabakam var. zor üşürüm kupkuru adamsın isa. yanında olaydım ısıtırdım seni de neyse
Burak Üye kol@j' Alıntı: o soğukta ben olsam neyse balina teknolojili yağ tabakam var. zor üşürüm kupkuru adamsın isa. yanında olaydım ısıtırdım seni de neyse Genişletmek için tıkla ... oo kımler tesrıf etmısler boyle. Hosgeldın abı. Soguga dayanıklısın demek. Bana 1kılo yag versene abı bende usumeyeyım soguklarda
kol@j' Alıntı: o soğukta ben olsam neyse balina teknolojili yağ tabakam var. zor üşürüm kupkuru adamsın isa. yanında olaydım ısıtırdım seni de neyse Genişletmek için tıkla ... oo kımler tesrıf etmısler boyle. Hosgeldın abı. Soguga dayanıklısın demek. Bana 1kılo yag versene abı bende usumeyeyım soguklarda
kol@j Üye Burak' Alıntı: oo kımler tesrıf etmısler boyle. Hosgeldın abı. Soguga dayanıklısın demek. Bana 1kılo yag versene abı bende usumeyeyım soguklarda Genişletmek için tıkla ... onboard takılıyoz burak.. sökülmüyo
Burak' Alıntı: oo kımler tesrıf etmısler boyle. Hosgeldın abı. Soguga dayanıklısın demek. Bana 1kılo yag versene abı bende usumeyeyım soguklarda Genişletmek için tıkla ... onboard takılıyoz burak.. sökülmüyo
CoDeYs Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) CoDeYs Burak kol@j+jejep+ bu gece fena degil
Burak Üye kol@j' Alıntı: onboard takılıyoz burak.. sökülmüyo Genişletmek için tıkla ... harıcı olsaymıs cok ıyı olurmus ben ne yesem kılo alamıyorum boy verıyor sureklı ----------Eklendi @ 00:53:16 ---------- Yazıldı @ 00:52:36 ---------- CoDeYs' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) CoDeYs Burak kol@j+jejep+ bu gece fena degil Genişletmek için tıkla ... evet. Durgunluk gecıyor desene.
kol@j' Alıntı: onboard takılıyoz burak.. sökülmüyo Genişletmek için tıkla ... harıcı olsaymıs cok ıyı olurmus ben ne yesem kılo alamıyorum boy verıyor sureklı ----------Eklendi @ 00:53:16 ---------- Yazıldı @ 00:52:36 ---------- CoDeYs' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) CoDeYs Burak kol@j+jejep+ bu gece fena degil Genişletmek için tıkla ... evet. Durgunluk gecıyor desene.
CoDeYs Üye Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) CoDeYs kol@j+Burak jejep+ hoba ben kaçar kaldı gene 7 kişi herkeze iyi geceler arkadaşlar allah rahtlık versin isa git uyu dinlen biraz saglıgın için diyoruz burda
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) CoDeYs kol@j+Burak jejep+ hoba ben kaçar kaldı gene 7 kişi herkeze iyi geceler arkadaşlar allah rahtlık versin isa git uyu dinlen biraz saglıgın için diyoruz burda
Burak Üye zaza' Alıntı: Bu gece neyi konuşucaz Genişletmek için tıkla ... ne konusmak ıstıyon ----------Eklendi @ 00:58:33 ---------- Yazıldı @ 00:56:32 ---------- kol@j' Alıntı: kimse kilo ya heves etmesin ha... oturun oturduğunuz yerde Genişletmek için tıkla ... ben suan 57 kıloyum ama 70falan olsam cok daha ıyı olur
zaza' Alıntı: Bu gece neyi konuşucaz Genişletmek için tıkla ... ne konusmak ıstıyon ----------Eklendi @ 00:58:33 ---------- Yazıldı @ 00:56:32 ---------- kol@j' Alıntı: kimse kilo ya heves etmesin ha... oturun oturduğunuz yerde Genişletmek için tıkla ... ben suan 57 kıloyum ama 70falan olsam cok daha ıyı olur
zaza Üye Yatmıyacağım hatta yarın bile öbürgün ve fazlası nereye kadar gidersek artık Ben kilo almaya meraklıyım askerliği garantiye almak lazım şehitlik düşer belki ----------Eklendi @ 01:01:25 ---------- Yazıldı @ 00:58:38 ---------- Güle güle zeki
Yatmıyacağım hatta yarın bile öbürgün ve fazlası nereye kadar gidersek artık Ben kilo almaya meraklıyım askerliği garantiye almak lazım şehitlik düşer belki ----------Eklendi @ 01:01:25 ---------- Yazıldı @ 00:58:38 ---------- Güle güle zeki
Burak Üye ya ben havacı olmak ıstıyodumda kılo kurtarmıyo. Boy ıle kılo arasında 15 fark olması gerekıyomus.