Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Cevap ver Mr.İmla sen niye cık yazıyorsun ?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
1682 seeder(s), 425 leecher(s) = 2107 peer(s) suna bak be 1.3 mb/sn ile cekiyorum filmi:naughty:

zaza

zaza

Üye
Bu cık hayır anlamına geliyordu dimi:)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
param olsa gider filme mi para veririm yav:D elimde zamunda gibi kaynak varken:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
...

Burak

Üye
Saygısızlar :nono:
Gerçi bende öyle yapıyorum :D

çok eski bir kızılderili atasözü derki;
çin çan çon.
yani;

elinde internet varsa filmleri oradan indir izle. boşuna cd ye para vermek caiz değildir. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene !
:D

zaza

zaza

Üye
Ben sadece izlerim sinemaya giderim o kadar hiç bide nette onlarla uğraşamam miss gibi sinema 6 tl ucuz bizde :ehe

Burak

Üye
Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene !

pekiştirme yaptırıyor kız sana. daha ne istiyorsun.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben onu pekiştirecem şimdi !!! :D

Burak

Üye
ama sen yazdın :D bak örnek göstereyim sana hemen :D

burda 'de' ayrı yazılır :D bende değil ben de olacaktı :ehe konuşurken zaten aranmaz,yazarken aranır :D

edebiyat ve dil anlatım'ın benim gibi 5 mi yoksa :D

çok iyiyimdir bu iki önemli derste.

minoo

minoo

Üye

:hmmm yanlışlarını gör :D
ne alaka? sen tatile çıkınca Türk olmuyor musun? Mert,öğrenmek için değil ÖĞRENMEK İÇİN bil şu Türkçe'yi :D

Üst Alt