torrent verebilirim 127 hours un:naughty: Korsana Hayır :off:
HeiLmasTer® Üye PhyscoDevil' Alıntı: torrent verebilirim 127 hours un Genişletmek için tıkla ... Korsana Hayır
Burak Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Korsana Hayır Genişletmek için tıkla ... korsana hayır'da şimdi elimizin altında internet varken gidip neden verelim 20-25 lirayı bir cd'ye.
HeiLmasTer®' Alıntı: Korsana Hayır Genişletmek için tıkla ... korsana hayır'da şimdi elimizin altında internet varken gidip neden verelim 20-25 lirayı bir cd'ye.
PhyscoDevil Üye 1682 seeder(s), 425 leecher(s) = 2107 peer(s) suna bak be 1.3 mb/sn ile cekiyorum filmi
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Cevap ver Mr.İmla sen niye cık yazıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... cıx yazmadım farkındaysan cık yazdım o bir ünlemdir canım hahahah
Revengeful' Alıntı: Cevap ver Mr.İmla sen niye cık yazıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... cıx yazmadım farkındaysan cık yazdım o bir ünlemdir canım hahahah
HeiLmasTer® Üye Burak' Alıntı: korsana hayır'da şimdi elimizin altında internet varken gidip neden verelim 20-25 lirayı bir cd'ye. Genişletmek için tıkla ... Saygısızlar Gerçi bende öyle yapıyorum
Burak' Alıntı: korsana hayır'da şimdi elimizin altında internet varken gidip neden verelim 20-25 lirayı bir cd'ye. Genişletmek için tıkla ... Saygısızlar Gerçi bende öyle yapıyorum
minoo Üye zaza' Alıntı: Bu cık hayır anlamına geliyordu dimi Genişletmek için tıkla ... hayır,o anlamda değil
Burak Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Saygısızlar Gerçi bende öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla ... çok eski bir kızılderili atasözü derki; çin çan çon. yani; elinde internet varsa filmleri oradan indir izle. boşuna cd ye para vermek caiz değildir.
HeiLmasTer®' Alıntı: Saygısızlar Gerçi bende öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla ... çok eski bir kızılderili atasözü derki; çin çan çon. yani; elinde internet varsa filmleri oradan indir izle. boşuna cd ye para vermek caiz değildir.
Revengeful Emekli Yönetici Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene !
Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene !
zaza Üye Ben sadece izlerim sinemaya giderim o kadar hiç bide nette onlarla uğraşamam miss gibi sinema 6 tl ucuz bizde
Ben sadece izlerim sinemaya giderim o kadar hiç bide nette onlarla uğraşamam miss gibi sinema 6 tl ucuz bizde
minoo Üye Revengeful' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... ama sen yazdın bak örnek göstereyim sana hemen Revengeful' Alıntı: Aynen pınar bnde Cok sevdim heyecan ve duygu yüklü Genişletmek için tıkla ... burda 'de' ayrı yazılır bende değil ben de olacaktı konuşurken zaten aranmaz,yazarken aranır
Revengeful' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... ama sen yazdın bak örnek göstereyim sana hemen Revengeful' Alıntı: Aynen pınar bnde Cok sevdim heyecan ve duygu yüklü Genişletmek için tıkla ... burda 'de' ayrı yazılır bende değil ben de olacaktı konuşurken zaten aranmaz,yazarken aranır
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene ! Genişletmek için tıkla ... pekiştirme yaptırıyor kız sana. daha ne istiyorsun.
Revengeful' Alıntı: Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene ! Genişletmek için tıkla ... pekiştirme yaptırıyor kız sana. daha ne istiyorsun.
Burak Üye minoo' Alıntı: ama sen yazdın bak örnek göstereyim sana hemen burda 'de' ayrı yazılır bende değil ben de olacaktı konuşurken zaten aranmaz,yazarken aranır Genişletmek için tıkla ... edebiyat ve dil anlatım'ın benim gibi 5 mi yoksa çok iyiyimdir bu iki önemli derste.
minoo' Alıntı: ama sen yazdın bak örnek göstereyim sana hemen burda 'de' ayrı yazılır bende değil ben de olacaktı konuşurken zaten aranmaz,yazarken aranır Genişletmek için tıkla ... edebiyat ve dil anlatım'ın benim gibi 5 mi yoksa çok iyiyimdir bu iki önemli derste.
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene ! Genişletmek için tıkla ... yanlışlarını gör ne alaka? sen tatile çıkınca Türk olmuyor musun? Mert,öğrenmek için değil ÖĞRENMEK İÇİN bil şu Türkçe'yi
Revengeful' Alıntı: Pınar önceki yazdığım daha dogrusu düzelttiğim mesajim i görüyorsan o sana yeter. Daha da uzatmıyorum. Tatildeyiz ! Başlatma türkcene ! Genişletmek için tıkla ... yanlışlarını gör ne alaka? sen tatile çıkınca Türk olmuyor musun? Mert,öğrenmek için değil ÖĞRENMEK İÇİN bil şu Türkçe'yi
zaza Üye minoo' Alıntı: hayır,o anlamda değil Genişletmek için tıkla ... ben gruplarda konuşurken hep rastlıyorum ve hep aynı cevap
minoo' Alıntı: hayır,o anlamda değil Genişletmek için tıkla ... ben gruplarda konuşurken hep rastlıyorum ve hep aynı cevap