iyiyim prensesim midem ağrıyor biraz
sen de uyu birazhasta olacan diye korkuyorum
![]()

O nasıl oluyor yahubana tatil demeyin lütfen yamillet tatile girdi,ben yarın döneme başlıyorum
![]()

O nasıl oluyor yahu![]()
yarın başlıyoruz.Sen tatildeyken ben 7 tane sınava girdimbenim dönem 14 Ocak'ta bitti,2 haftadır tatildeydim benyarın başlıyoruz.

mertin suçu ne![]()

Aleyküm selammSelam aleyküümm![]()

http://www.maxicep.com/haber-kosesi/kara-kuvvetleri-onunde-silahli-eylem-453215.html#post3156963
yorumlarınızı alabilirmiyim ? ilk haber yazma denemem![]()

Sen tatildeyken ben 7 tane sınava girdim
![]()

Seninki.Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı girişine gelen kimliği belirsiz bir şahıs havaya iki el ateş ettikten sonra polis ekiplerine tehditler savurdu. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi sevk edildi. Özel harekat timlerinin de bekletildiği bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı.
Akli dengesinin bozuk olduğu ve eski asker olduğu iddia edilen şahıs, henüz etkisiz hale getirilemedi.
ayrıntılar geliyor..
Çok kötü durumdasın. Sen tatildeyken herkes son sınavlarda. Sen çalışırken millet tatildeişte şimdi de sen tatil yaparken ben sabahların 6'sında uyanacağım![]()

ooo modumuz gelmişhoşgeldin kuzucum
Sagolun,hoşbuldum.hosgeldin anıl
Çok kötü durumdasın. Sen tatildeyken herkes son sınavlarda. Sen çalışırken millet tatilde
Allah daha beterinden saklasın![]()

Bu durumda tek dezavantajın 6 da kalkmakama siz sınavdayken ben tatildeydim,siz tatildeyken ben sınavda olmayacağım.ben sınavdayken siz de okulda olacaksınız![]()