Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
bana tatil demeyin lütfen ya :D millet tatile girdi,ben yarın döneme başlıyorum somuru:

minoo

minoo

Üye

iyiyim prensesim midem ağrıyor biraz:ağlarım:
sen de uyu biraz:angry: hasta olacan diye korkuyorum :ağlarım:

birazdan yatacağım ablam..sana da çok geçmiş olsun.bilirim mide ağrısını hem de çok iyi bilirim :(

Burak

Üye
mertin suçu ne :d:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Selam aleyküümm :)

minoo

minoo

Üye
ooo modumuz gelmiş :D hoşgeldin kuzucum

Burak

Üye
hosgeldin anıl

Anıl Umut

Emekli Yönetici

Orjinali

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı girişine gelen kimliği belirsiz bir şahıs havaya iki el ateş ettikten sonra polis ekiplerine tehditler savurdu. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi sevk edildi. Özel harekat timlerinin de bekletildiği bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı.

Akli dengesinin bozuk olduğu ve eski asker olduğu iddia edilen şahıs, henüz etkisiz hale getirilemedi.

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı girişine gelen kimliği belirsiz bir şahıs havaya iki el ateş ettikten sonra polis ekiplerine tehditler savurdu. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi sevk edildi. Özel harekat timlerinin de bekletildiği bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı.

Akli dengesinin bozuk olduğu ve eski asker olduğu iddia edilen şahıs, henüz etkisiz hale getirilemedi.

ayrıntılar geliyor..
Seninki.

Mert

Mert

Üye
işte şimdi de sen tatil yaparken ben sabahların 6'sında uyanacağım :D
Çok kötü durumdasın. Sen tatildeyken herkes son sınavlarda. Sen çalışırken millet tatilde:D
Allah daha beterinden saklasın:ehe

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
Nasıl olmuş acaba ? :)

minoo

minoo

Üye

Çok kötü durumdasın. Sen tatildeyken herkes son sınavlarda. Sen çalışırken millet tatilde:D
Allah daha beterinden saklasın:ehe

ama siz sınavdayken ben tatildeydim,siz tatildeyken ben sınavda olmayacağım.ben sınavdayken siz de okulda olacaksınız :eller:

Mert

Mert

Üye
ama siz sınavdayken ben tatildeydim,siz tatildeyken ben sınavda olmayacağım.ben sınavdayken siz de okulda olacaksınız :eller:
Bu durumda tek dezavantajın 6 da kalkmak:oha:
Bende öyle hayat istiyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt