oo kimler varmıış :D hiç uyumazmısın :hmmm :aha:
Trackmania Üye minoo' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... uyuduğun zamanda 2,3 e kadar uyursun dimi
minoo Üye Ama bana az uyku da yetiyor.günlerce gece 5'te yatıp sabah 7'de uyanıp okula gittiğimi bilirim
Trackmania Üye minoo' Alıntı: Ama bana az uyku da yetiyor.günlerce gece 5'te yatıp sabah 7'de uyanıp okula gittiğimi bilirim Genişletmek için tıkla ... onu biliyorsan okulda uyuduğunu bn bilirim
minoo' Alıntı: Ama bana az uyku da yetiyor.günlerce gece 5'te yatıp sabah 7'de uyanıp okula gittiğimi bilirim Genişletmek için tıkla ... onu biliyorsan okulda uyuduğunu bn bilirim
Trackmania Üye Bu arada sölemeden edemicem benim yenim var adı yağmur daha çok küçüktü ben diyordum bu benim oda diyoduki mino mino şaka yapmıyorum ciddiyim
Bu arada sölemeden edemicem benim yenim var adı yağmur daha çok küçüktü ben diyordum bu benim oda diyoduki mino mino şaka yapmıyorum ciddiyim
minoo Üye ya çocuklar çok kullanıyo mino kelimesini ben de büyüttüğüm bebekten kaptım zaten bana Pınar diyemiyordu mino diyodu
ya çocuklar çok kullanıyo mino kelimesini ben de büyüttüğüm bebekten kaptım zaten bana Pınar diyemiyordu mino diyodu
minoo Üye Love Prince' Alıntı: hayret bende yerim birazdan Genişletmek için tıkla ... ye ye ben yedim çoktan kahve içesim var
Love Prince' Alıntı: hayret bende yerim birazdan Genişletmek için tıkla ... ye ye ben yedim çoktan kahve içesim var
Trackmania Üye minoo' Alıntı: ya çocuklar çok kullanıyo mino kelimesini ben de büyüttüğüm bebekten kaptım zaten bana Pınar diyemiyordu mino diyodu Genişletmek için tıkla ... neyse ben yatıyıyım iyi geceler
minoo' Alıntı: ya çocuklar çok kullanıyo mino kelimesini ben de büyüttüğüm bebekten kaptım zaten bana Pınar diyemiyordu mino diyodu Genişletmek için tıkla ... neyse ben yatıyıyım iyi geceler