iyi olmana sevindim bende iyiyim şükür.. Daim olsun ...:)
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: iyi olmana sevindim bende iyiyim şükür.. Genişletmek için tıkla ... Daim olsun ...
'Maxi Genç Üye slm maxiciler ve herkese iyi geceler mesajım bulunsun sahra hanım'a slm yok ama saygılar.
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: çok hızlısınız ya yetişemiyorum her yere Genişletmek için tıkla ... pınarrr nasıl gidiyor keyifler
minoo' Alıntı: çok hızlısınız ya yetişemiyorum her yere Genişletmek için tıkla ... pınarrr nasıl gidiyor keyifler
s@hr@ Üye Berkan (:' Alıntı: slm maxiciler ve herkese iyi geceler mesajım bulunsun sahra hanım'a slm yok ama saygılar. Genişletmek için tıkla ... Neden bana selam yok Berkan
Berkan (:' Alıntı: slm maxiciler ve herkese iyi geceler mesajım bulunsun sahra hanım'a slm yok ama saygılar. Genişletmek için tıkla ... Neden bana selam yok Berkan
'Maxi Genç Üye s@hr@' Alıntı: Neden bana selam yok Berkan Genişletmek için tıkla ... hep ben selam veriyorum zateennn ama neyseee slm ve iyigeceler sahra hanım özlem abla Starsley' Alıntı: a. selam berkan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldk abi ama gidiorm hemn
s@hr@' Alıntı: Neden bana selam yok Berkan Genişletmek için tıkla ... hep ben selam veriyorum zateennn ama neyseee slm ve iyigeceler sahra hanım özlem abla Starsley' Alıntı: a. selam berkan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldk abi ama gidiorm hemn
'Maxi Genç Üye Berkan (:' Alıntı: hosbuldk abi ama gidiorm hemn Genişletmek için tıkla ... 1 saattir cıkıcam diyorum
Berkan (:' Alıntı: hosbuldk abi ama gidiorm hemn Genişletmek için tıkla ... 1 saattir cıkıcam diyorum
Reşwan Emekli Yönetici ooo hoşgeldin nasıl gidiyor askerlik anılarını anlatmak güzel olmuş.. nasılsın zayıfladınmı biraz
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Burdaydım ama çok geç kaldım çıkıyorum şimdi iyi geceler kalanlara Genişletmek için tıkla ... iyi geceler pınar k.i.b görüşürüz --------------- Ekleme --------------- iyi sabahlar kimseler yok kapanış benden olsun bari
minoo' Alıntı: Burdaydım ama çok geç kaldım çıkıyorum şimdi iyi geceler kalanlara Genişletmek için tıkla ... iyi geceler pınar k.i.b görüşürüz --------------- Ekleme --------------- iyi sabahlar kimseler yok kapanış benden olsun bari