:hmmm dedinya beyaz yakışır,tecrübe puanı filan :) :sopa:
&&BERKAY&& Üye Revengeful' Alıntı: Hasan abi geldi --------------- Ekleme --------------- Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Revengeful*, &&BERKAY&&, ChavRash+, Starsley+ Genişletmek için tıkla ... aaaa admin 2 burda
Revengeful' Alıntı: Hasan abi geldi --------------- Ekleme --------------- Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Revengeful*, &&BERKAY&&, ChavRash+, Starsley+ Genişletmek için tıkla ... aaaa admin 2 burda
Reşwan Emekli Yönetici Sistem güzelmiş ama. Dediği gibi bir süre bakıp kullanmak lazım. Yoksa nokia nin iyi bir ürünü almak gerek
Sistem güzelmiş ama. Dediği gibi bir süre bakıp kullanmak lazım. Yoksa nokia nin iyi bir ürünü almak gerek
Burak Üye Starsley' Alıntı: Sistem güzelmiş ama. Dediği gibi bir süre bakıp kullanmak lazım. Yoksa nokia nin iyi bir ürünü almak gerek Genişletmek için tıkla ... n8 var. biraz yavas olsada güzel telefon. --------------- Ekleme --------------- kendinize iyi bakın
Starsley' Alıntı: Sistem güzelmiş ama. Dediği gibi bir süre bakıp kullanmak lazım. Yoksa nokia nin iyi bir ürünü almak gerek Genişletmek için tıkla ... n8 var. biraz yavas olsada güzel telefon. --------------- Ekleme --------------- kendinize iyi bakın
&&BERKAY&& Üye !!Burak!!' Alıntı: ben kaçayım görüşmek üzere. iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak abi
!!Burak!!' Alıntı: ben kaçayım görüşmek üzere. iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak abi
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ben kaçayım görüşmek üzere. iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak görüşürüz k'i.b --------------- Ekleme --------------- Ata kayboldu yine. Acemi asker nereye yetişecek şimdi. Sırf profil msj karını okumaya kalsa yine yetişmez
!!Burak!!' Alıntı: ben kaçayım görüşmek üzere. iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak görüşürüz k'i.b --------------- Ekleme --------------- Ata kayboldu yine. Acemi asker nereye yetişecek şimdi. Sırf profil msj karını okumaya kalsa yine yetişmez
Reşwan Emekli Yönetici Bu gece bayanlar da yok nedense. --------------- Ekleme --------------- Cep tarifesi 4 gb Kaç para oluyor..
Bu gece bayanlar da yok nedense. --------------- Ekleme --------------- Cep tarifesi 4 gb Kaç para oluyor..
Reşwan Emekli Yönetici Ben varım ondandır --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Faturaliyim ben. 49 liracik Genişletmek için tıkla ... heee.. Güzelmiş durumu düzelteyim de eve neti çekeyim artık olmuyor böyle.
Ben varım ondandır --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Faturaliyim ben. 49 liracik Genişletmek için tıkla ... heee.. Güzelmiş durumu düzelteyim de eve neti çekeyim artık olmuyor böyle.
Revengeful Emekli Yönetici &&BERKAY&&' Alıntı: vodafone da 100 mb internet pakette sınır aşımı olduğunda para ödemediğimiz doğrumu? Genişletmek için tıkla ... 100 mb i geçince para ödeniyorsun sınırsiz paket cunku. Sadece hız ciddi anlamda dusuyor
&&BERKAY&&' Alıntı: vodafone da 100 mb internet pakette sınır aşımı olduğunda para ödemediğimiz doğrumu? Genişletmek için tıkla ... 100 mb i geçince para ödeniyorsun sınırsiz paket cunku. Sadece hız ciddi anlamda dusuyor
&&BERKAY&& Üye Starsley' Alıntı: Ben varım ondandır --------------- Ekleme --------------- heee.. Güzelmiş durumu düzelteyim de eve neti çekeyim artık olmuyor böyle. Genişletmek için tıkla ... mert ve mustafa abi ben kaçar iyi geceler . --------------- Ekleme --------------- minoo gelmiş
Starsley' Alıntı: Ben varım ondandır --------------- Ekleme --------------- heee.. Güzelmiş durumu düzelteyim de eve neti çekeyim artık olmuyor böyle. Genişletmek için tıkla ... mert ve mustafa abi ben kaçar iyi geceler . --------------- Ekleme --------------- minoo gelmiş