Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gaffarson

gaffarson

Üye
Bence hiç kuvvetli deilmiş...yakınından bile geçmedi çünkü... :ehe

umrumda olmaz olur mu... :D sana da mı lakap taksam acaba... :hmmm :D :D

onun lakabı kaçak avcı :ehe eh be Hicran yıllar önce çok mu aradın o kullanıcı adını :ehe

bu arada Yasmi geçmiş olsun windows7 için
yapacak birşey yok 8 e at yola devam :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
onun lakabı kaçak avcı :ehe eh be Hicran yıllar önce çok mu aradın o kullanıcı adını :ehe

Hicran...:oke:

Sorma yaa sinir oldum gitti herşey...ne var ne yoksa gitti...2 gün önce yedeklicektim az sonra az sonra diye diye gitti işte.. :ah:ah:ah

yine 7 ye taktık bakalım.. :D :D

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
Bence hiç kuvvetli deilmiş...yakınından bile geçmedi çünkü... :ehe
umrumda olmaz olur mu... :D sana da mı lakap taksam acaba... :hmmm :D :D

uygun bişiler bulursun sen caponsun sen farklısın :kop:

çok aramadım valla seviom ben ya nickimi ne yani :kop:
sanırım bnm 6.hissede geçmiş olsun demek zorundayım bende 7yi atıp yola devammı etsem :kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
İlerleyen günlerde her an bi lakabın olabilir..heyecanla takip et... :ehe :ehe

minoo

minoo

Üye
arkadaşlar iyi geceler benden bu kadar bugünlük..:bye2:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
İyi geceler cnm... :op:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yormam...çünkü doğaçlama olur ztn yazdıklarım planlı deil.. :D :D

minoo

minoo

Üye

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
laptop işletim sistemim çöktü...herşey gitti....a,b,c,d,e,f,g yerel genel btn discler gitti...hafıza kaybı yaşamış insan misali duruyo karşımda...

cep tel.imin ekran görüntüsü birden bire gitti..şimdi kafasına göre takılıyo oda ben gibi bi gidiyo bi geliyo.. :D

beddua mı aldım nedir..bi kısmetsizliktir gidiyo...falan fıstık işte...

daha buna benzer ufak ama sinir bozucu bi çok şey var...hepsi aynı anda mı gelir...
Elini attığı her elektronik eşyayı bozmasıyla ünlü kendimden biliyorum ki çok sinir bir durumdur.
Acını paylaşıyorum yasmi...
Neyse... Yeni bir sayfa aç disklerinde :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ama şöyle bişey var ki,ben hiç bişeyi kurcalamam,karıştırmam,uğraşmam vs...buna rağmen bozulması ilginç.. :hmmm

tel.im de yaptığım foto çekme,konuşma ve msjlaşma...onun dışında ne prog. fln yüklerim ne şarkı ne başka bişey...

laptop ta yaptığım face,maxi,youtube,haberturk,msn..bu kdr...ne pro yüklerim ne kurcalarım ne bişi yaparım..

var bi kısmetsizlik var...bi tek bu deil...bi çok şey var bu ara üst üste gelen...

gaffarson

gaffarson

Üye
Ama şöyle bişey var ki,ben hiç bişeyi kurcalamam,karıştırmam,uğraşmam vs...buna rağmen bozulması ilginç.. :hmmm

tel.im de yaptığım foto çekme,konuşma ve msjlaşma...onun dışında ne prog. fln yüklerim ne şarkı ne başka bişey...

laptop ta yaptığım face,maxi,youtube,haberturk,msn..bu kdr...ne pro yüklerim ne kurcalarım ne bişi yaparım..

var bi kısmetsizlik var...bi tek bu deil...bi çok şey var bu ara üst üste gelen...

yasmi en iyi şeyi alırsın sürekli bozulur, garantisi olsa da sürekli uğraşırsın, gidip adı sanı duyulmamış bir şey alırsın bırak garantisini, 2.el dahi olsa yıllarca ne şekilde kullanırsan kullan bozulmaz. Elektroniklerin geneli malesef böyledir, şans... sağlık olsun

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Orası öyle tabi..belki de çok özenli ve dikkatli biri olduğum için oluyodur böyle...3 sene olcak tel.imi kullanalı görsen yeni dersin...ne camında bi çizik ne de bi kere yere düşmüşlüğü var... :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:nazar:
:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Kesin bi ah ya da bi beddua aldım... :hmmm

gaffarson

gaffarson

Üye
Orası öyle tabi..belki de çok özenli ve dikkatli biri olduğum için oluyodur böyle...3 sene olcak tel.imi kullanalı görsen yeni dersin...ne camında bi çizik ne de bi kere yere düşmüşlüğü var... :D

temiz ve düzenli kullanmak tabi ki güzel bir şey ancak " sakınılan göze çöp batar" sözünün gerçeklik payının çok fazla olduğuna kesinlikle emin oldum. Gereğinden fazla da dikkat etmemek gerekiyor bence yoksa cidden başına birşeyler geliyor o eşyanın ya da her ne ise onun... :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Sakıncak kdr da deil cnm...ama dikkatli kullanırım...yani daha doğrusu hayatımda ki herşeye özenli davranırım yaptığım yemeğe kdr...bi tek odam da özensizim... :ehe o da bana ait olan tek yer diye... :ehe :ehe :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
Elini attığı her elektronik eşyayı bozmasıyla ünlü kendimden biliyorum ki çok sinir bir durumdur.
Acını paylaşıyorum yasmi...
Neyse... Yeni bir sayfa aç disklerinde :ehe

valla ne yalan söyliyim hepsi benim başımada geldi :ehe

arslansem

arslansem

Üye
|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt