Ben de burdayım ama yalnız bırakırım adamı 100 kişinin içinde... :pro: :ehe :ehe :cry::perde:
Reşwan Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Ben de burdayım ama yalnız bırakırım adamı 100 kişinin içinde... Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Ben de burdayım ama yalnız bırakırım adamı 100 kişinin içinde... Genişletmek için tıkla ...
Yasminozz Üye Starsley' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım şaka ağlama... gaffarson' Alıntı: o da gerçek adına benzeyecekse işimiz var sonradan değişmeyecek di mi Genişletmek için tıkla ... yok yok değişmez...cevriye dürüst...
Starsley' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım şaka ağlama... gaffarson' Alıntı: o da gerçek adına benzeyecekse işimiz var sonradan değişmeyecek di mi Genişletmek için tıkla ... yok yok değişmez...cevriye dürüst...
Reşwan Emekli Yönetici k.i.bakın arkadaşlar görüşürüz biraz takılıp giderim ben uykuya. size tatlı muhabbetler iyi geceler
gaffarson Üye Starsley' Alıntı: k.i.bakın arkadaşlar görüşürüz biraz takılıp giderim ben uykuya. size tatlı muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
Starsley' Alıntı: k.i.bakın arkadaşlar görüşürüz biraz takılıp giderim ben uykuya. size tatlı muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
Reşwan Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: avatara bak Genişletmek için tıkla ... yav bi geliyorsun pir geliyorsun sonra birden kayboluyorsun. hoş geldin halit nasıl gidiyor
h@lit' Alıntı: avatara bak Genişletmek için tıkla ... yav bi geliyorsun pir geliyorsun sonra birden kayboluyorsun. hoş geldin halit nasıl gidiyor
gaffarson Üye bana avatarını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim yok onu kol@j diyordu pardon çok tehlikeli bir 5 li gibi duruyor uzaktan yakından tahmin bile etmek istemiyorum
bana avatarını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim yok onu kol@j diyordu pardon çok tehlikeli bir 5 li gibi duruyor uzaktan yakından tahmin bile etmek istemiyorum
haltie Üye Starsley' Alıntı: yav bi geliyorsun pir geliyorsun sonra birden kayboluyorsun. hoş geldin halit nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... avatarı görünce daldım birden kusura bakmayın selamsız girdim hoşbulduk sen nasılsın gaffarson' Alıntı: bana avatarını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim yok onu kol@j diyordu pardon çok tehlikeli bir 5 li gibi duruyor uzaktan yakından tahmin bile etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... bence 4 kişinin yerde birinin ayakta olduğu var o çok güzel
Starsley' Alıntı: yav bi geliyorsun pir geliyorsun sonra birden kayboluyorsun. hoş geldin halit nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... avatarı görünce daldım birden kusura bakmayın selamsız girdim hoşbulduk sen nasılsın gaffarson' Alıntı: bana avatarını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim yok onu kol@j diyordu pardon çok tehlikeli bir 5 li gibi duruyor uzaktan yakından tahmin bile etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... bence 4 kişinin yerde birinin ayakta olduğu var o çok güzel
gaffarson Üye h@lit' Alıntı: avatarı görünce daldım birden kusura bakmayın selamsız girdim hoşbulduk sen nasılsın bence 4 kişinin yerde birinin ayakta olduğu var o çok güzel Genişletmek için tıkla ... ya da senin arkada solo çektiğin kısım
h@lit' Alıntı: avatarı görünce daldım birden kusura bakmayın selamsız girdim hoşbulduk sen nasılsın bence 4 kişinin yerde birinin ayakta olduğu var o çok güzel Genişletmek için tıkla ... ya da senin arkada solo çektiğin kısım
Reşwan Emekli Yönetici yasmi canımız oynamak istiyor galiba. --------------- Ekleme --------------- ben hala burdayım yahu niye yatmadım hala --------------- Ekleme --------------- iyi geceler
yasmi canımız oynamak istiyor galiba. --------------- Ekleme --------------- ben hala burdayım yahu niye yatmadım hala --------------- Ekleme --------------- iyi geceler
Yasminozz Üye ii geceler yine sana... --------------- Ekleme --------------- saat 05:30 olmuş yasmi kaçar...