gaffarson
Üye
fena dalga geçmişlerdi ama
en son yazılan mesajı gördün mü?
admin yazdı
aynenama tersini de düşündüm.bu ay sonunda daha beter olacak eminim
rütbem alınırken
aa çok isterim valladalga gecenlere karsı kullanabileceğin bir kaç ip ucu verebilirim özelden
aa çok isterim vallabaş edemiyorum ya artık
boşuna olmadık maxistar
ben de onları seviyorum ama
işte burdan
şık bir rütbeydi
şuna baksana
http://www.maxicep.com/uye-haberleri/besiktas-cep-telefonu-375998.html
ayy bayıldım ben ona ya çok ilgimi çekti..bir çıksın fiyata göre almayı düşünüyorum şimdiden..tasarım çok güzel gerçektenbenim olmalı!
ben fanatiğim ama lisanslı benim tüm ürünlerim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anahtarlığım şu sağdaki mesela.ama delgado forması
kolumdaki bu falan işte
kendi evim olsaydı belki öyle bir tablo görebilirdin ama değilben tuttuğum takımın bir adet battaniyesini almıştım yılllar yıllar önce bir de her hangi birşeyini işte ne oldugunu boşver onun şimdi
ufak tefek aksesuarlara lafım yok ama ne bileyim hayatın büyük bir parçası haline getirip de evindeki herşeyini de takımın ürünlerinden ya da renklerinden yapmayı da ne yalan söyleyeyim abartı buluyorum
ama bu gösterdiklerine abartı diyemem yani bir anahtarlık olmuş, kolye, ne bileyim çakmak vs ekstra bir kaç şeye de lafım yok ama birazdan "bak bu da bizim ev " deyip bana siyah beyaz boyalı bir ev fotosu gösterirsen iş değişebilir
kendi evim olsaydı belki öyle bir tablo görebilirdin ama değil
ufak tefek ama herşeyim beşiktaşlı benim..bardağım hariçonunla da Halit dalga geçiyor zaten ne biçim beşiktaşlısın bardağın siyah beyaz değil diye
bize çağrıştırıyor
ben baktığım her yerde siyah-beyaz görmeliyim!
mesela ben 2 telefon kullanıyorum.birisi siyah,diğeri beyazdüşün artık
avatarım çok fb eleştirisi aldı ben de kıllandım bir ara ama çok tatlı kıyamadım
hem benim kırmızıya veya sarıya tek başına bir garezim yokama onlar yan yana benim için olur değil
evet örgütüzbak ben fanatik değilim ve fenerbahçeliyim illa ki bir takım tutmak gerekirse de ancak nedendir bilmem hayatım boyunca (hatta daha tuttuğum takımı bile bilmiyorken) sarı ve kırmızı renklerinin yanyana durmasına tahammül edemedim. Hala edemiyorum. Niye bilmiyorum rahatsız ediyor ama bunun galatasarayla bir ilgisi yok sadece bu 2 renk için genel bir şey.
bu arada sondan 2. mesajında "bize çağrıştırıyor" dedin
siz örgüt müsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?