loss_pain
Üye
Tabiki de ilk ben duycam, aksi halde neolcağını biliyosun ablacım!!daha tam bellı degıl ama var gıbı işte olursa söz ılk sen duycaksın tatlım![]()

Tabiki de ilk ben duycam, aksi halde neolcağını biliyosun ablacım!!daha tam bellı degıl ama var gıbı işte olursa söz ılk sen duycaksın tatlım![]()

Tabiki de ilk ben duycam, aksi halde neolcağını biliyosun ablacım!!![]()
Hoşbulduuk, iyi geceler.ıyı geceler hos geldın
Hoşbulduk. Ben nasıl olayım asker mod.dayımooo ata hoşgeldiniyiyim seni sormalı
Kötüİyilik Ata sen nasılsın![]()
Asker eşyaları bakıyorum kendime... 3 hafta sonra bugünlerim bir hayal olacak, böyle bilgisayar başında sıcacık evimde...
Asker demeyin yaAskerimiz de geldi![]()
Eh işte... İyi olmaya çalışıyoruz...mrb hoş geldin...ii güzel karışık öyle bişiler işte...sen nasılsın...
Hayırlısı olsunzamnı bellı degıl ama evet ufukta dugun var![]()
inşaallah mutlu olursun 
vallaa bilmiyorum adam dediğin sözünün eri olur...sonu kötü dahi olsa lafının arkasında olur...diğer türlü maskara olur ztn...![]()

İyi öyle olsunyok be sana öyle geliyor![]()

Anladığım kadarıyla olmuş zaten olacağı kadarvallaa bilmiyorum adam dediğin sözünün eri olur...sonu kötü dahi olsa lafının arkasında olur...diğer türlü maskara olur ztn...![]()
Hayırlısı olsuninşaallah mutlu olursun
![]()
Bu kadar dert etme yahu hem meslek var kısa dönem olmaz mı?Asker demeyin ya![]()

Gidelim hele alışırız ortama da...oyyy kıyamam...bi de 1 senelik istiyo askerliği...daha başlamadan sıcak evim vs... demeye başladı...![]()

İyi öyle olsun
Anladığım kadarıyla olmuş zaten olacağı kadar![]()

15 ay er olmayacak.Bu kadar dert etme yahu hem meslek var kısa dönem olmaz mı?![]()
Gidelim hele alışırız ortama da...
Şimdi bilmediğim bir şey olduğu için temkinliyim.
Ama bilgisayarsız nasıl yapacağım ben yahu
Son 12 senedir kesintisiz kullanıyorum![]()

Bu işin 10'da 9'u kaçmak diye boşuna dememişlervallaa bilmiyorum adam dediğin sözünün eri olur...sonu kötü dahi olsa lafının arkasında olur...diğer türlü maskara olur ztn...![]()
İyi sen kuzene söyle de birlikte üst rütbeli birisini tanıyorsa beni oraya aldırsınbnm kuzen uzun dönem kıbrıs ta yapmıştı ya hani istediği zmn giriyodu msn vs...![]()

Aman 12 ay yap gel teğmen olarak, gül gibi15 ay er olmayacak.
Ya (izinsiz) 5 ay 5 gün rütbesiz,
ya da
12 ay teğmen olarak rütbeli askerlik yapacağım.
Sınav sonucuna göre belli oluyor.
Şu gidiş psikolojisi fena...

Tamam vatan görevidir o ayrı bişey ama gidene kadar hayatının ortasında kazık gibi durur
Erkeklere laf attım ya o yüzden sanırımevetsen ne anladın mesela
laf atmak da denmez gerçi dokundurma diyelim
Bu işin 10'da 9'u kaçmak diye boşuna dememişlerİyi sen kuzene söyle de birlikte üst rütbeli birisini tanıyorsa beni oraya aldırsın
Duramam ben PC olmadan![]()

Erkeklere laf attım ya o yüzden sanırımlaf atmak da denmez gerçi dokundurma diyelim
![]()
ben üstüme alınmam