kimler gelmiş :D hosgeldin
Love Prince Üye !!Burak!!' Alıntı: kimler gelmiş hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk naber
Love Prince Üye !!Burak!!' Alıntı: iyi ne olsun senden naber Genişletmek için tıkla ... iyi ne olsun işte takılıyom öyle
!!Burak!!' Alıntı: iyi ne olsun senden naber Genişletmek için tıkla ... iyi ne olsun işte takılıyom öyle
minoo Üye Hüseyin pes ya vallahi pes nasıl yetişiyor bu adam her yere ya bildirim manyağı oldum senin yüzünden
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: naber enes Genişletmek için tıkla ... İyiyim Abi seni sormalı Avatar tam Uğur Yücel e benzemiş yahu
sonyerolsson' Alıntı: naber enes Genişletmek için tıkla ... İyiyim Abi seni sormalı Avatar tam Uğur Yücel e benzemiş yahu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: ne alaka benle uğur yücel la kopardın gece gece beni Genişletmek için tıkla ... Yandan acayip benziyor yahu Yandan yemişi
sonyerolsson' Alıntı: ne alaka benle uğur yücel la kopardın gece gece beni Genişletmek için tıkla ... Yandan acayip benziyor yahu Yandan yemişi
Burak Üye yarın mahalleye güzel bir sürprizim olucak. polis aracı ile mahalleyi gezicem mikrofondan bayram kutluycam süper olcak süper
yarın mahalleye güzel bir sürprizim olucak. polis aracı ile mahalleyi gezicem mikrofondan bayram kutluycam süper olcak süper