:hmmm
haltie Üye konu açmak istediğin bölüme gidiyosun sağ ortada seçenekler var yeni konu aç diyorsun daha sonra orda konu başlığı vs yazıyosun dosya ekliyeceksen Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu siteyi kullanabilirsin bazı bölümler yönetici onaylıdır
konu açmak istediğin bölüme gidiyosun sağ ortada seçenekler var yeni konu aç diyorsun daha sonra orda konu başlığı vs yazıyosun dosya ekliyeceksen Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu siteyi kullanabilirsin bazı bölümler yönetici onaylıdır
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: iyidir hüseyin sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyidir abi pc - dersler arasında gidip geliyom
h@lit' Alıntı: iyidir hüseyin sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyidir abi pc - dersler arasında gidip geliyom
Love Prince Üye minoo' Alıntı: Okan Genişletmek için tıkla ... okan derken h@lit' Alıntı: vayy dersler başladımı erken başlamışın yine Genişletmek için tıkla ... yok abi kpss kasıyorum kayıt yenilemeler daha kasımda
minoo' Alıntı: Okan Genişletmek için tıkla ... okan derken h@lit' Alıntı: vayy dersler başladımı erken başlamışın yine Genişletmek için tıkla ... yok abi kpss kasıyorum kayıt yenilemeler daha kasımda
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: anladım matematikte çalış gececenmi bu sene Genişletmek için tıkla ... inşallah geçecem abi
h@lit' Alıntı: anladım matematikte çalış gececenmi bu sene Genişletmek için tıkla ... inşallah geçecem abi
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: geçersin geçersin harbi geçersin sağlam çalışıyosun Genişletmek için tıkla ... inşallah abi bu sefer sağlam kascam
h@lit' Alıntı: geçersin geçersin harbi geçersin sağlam çalışıyosun Genişletmek için tıkla ... inşallah abi bu sefer sağlam kascam