Sabahlar olmasınGeceeeee![]()

Aleyküm selam
Selamınaleyküm [emoji3]
Xperia Z2[emoji769]
Sabaha zaten bir şey kalmamışSabahlar olmasın![]()

Hava sıcaklığına şimdi baktım burada, afyondan da soğukmuş burası, akdenizdeyiz
Selamınaleyküm [emoji3]
Xperia Z2[emoji769]

Havalar sıcak bence abiSabaha zaten bir şey kalmamış
Hava sıcaklığına şimdi baktım burada, afyondan da soğukmuş burası, akdenizdeyiz![]()

Afyon güzel ama soğuk çok yok ayaz var bildiğin kuru ayaz soğuk denilmez dondurucu çünkü [emoji3]Sabaha zaten bir şey kalmamış
Hava sıcaklığına şimdi baktım burada, afyondan da soğukmuş burası, akdenizdeyiz![]()
Soğuklar halen gelmedi zaten akdenizdeyiz, burada soğuklar gelmez dahaHavalar sıcak bence abi![]()

Yazın afyondan geçerken arabanın kalariferini açtığımı bilirim orası fena soğuk olurAfyon güzel ama soğuk çok yok ayaz var bildiğin kuru ayaz soğuk denilmez dondurucu çünkü [emoji3]
Xperia Z2[emoji769]

Ankaraya yolun düştü mü abi hiç?Soğuklar halen gelmedi zaten akdenizdeyiz, burada soğuklar gelmez daha
Yazın afyondan geçerken arabanın kalariferini açtığımı bilirim orası fena soğuk olur![]()

İyi geceler...İyi geceler
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yirmi gün önce geldim Gölbaşından askerdim orada. Ankara'nın soğuğu aynı afyon gibi işte [emoji3]Ankaraya yolun düştü mü abi hiç?![]()
Seneye düşecek keçiöreneAnkaraya yolun düştü mü abi hiç?
İyi geceler...

Ankara soğuğuyla kapıştırak mı?Afyon güzel ama soğuk çok yok ayaz var bildiğin kuru ayaz soğuk denilmez dondurucu çünkü [emoji3]
Xperia Z2[emoji769]

En son nöbette yanan sigara sönmüştü soğuktan [emoji3]Ankara soğuğuyla kapıştırak mı?![]()
Orası da fenaysa demekkiBen yirmi gün önce geldim Gölbaşından askerdim orada. Ankara'nın soğuğu aynı afyon gibi işte [emoji3]
Xperia Z2[emoji769]

En son nöbette yanan sigara sönmüştü soğuktan [emoji3]
Xperia Z2[emoji769]

Ankara ayazına hazır mısın abi?Seneye düşecek keçiörene![]()

Bize köpeği mi göstermek istiyorsunSize köpeği mi göstermek istiyorum nasıl sizce
Xperia Z2[emoji769]

HangisiÖyle denk geldi öyle yazdım ya gece gece [emoji23]
Xperia Z2[emoji769]

Babası beyaz erkek onu verdim arkadaşa benimki şu an yavru olanHangisi![]()