Selam. :( Aman tanrım!! :O selamlar bayan OldZZ was here :pro:
The Shadow Üye BrainHacker' Alıntı: Selam. Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: Aman tanrım!! :O selamlar bayan Genişletmek için tıkla ... OldZZ was here
BrainHacker' Alıntı: Selam. Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: Aman tanrım!! :O selamlar bayan Genişletmek için tıkla ... OldZZ was here
H0lligan Üye :hort: uyuyormu herkes H0lligan' Alıntı: :hort: uyuyormu herkes Genişletmek için tıkla ... neyse madem uyanik olan kalmamis ALLAH rahatlik versin cumleten arkadaslar. (bu saatte neden uyuyorsaniz anlam veremedim )
:hort: uyuyormu herkes H0lligan' Alıntı: :hort: uyuyormu herkes Genişletmek için tıkla ... neyse madem uyanik olan kalmamis ALLAH rahatlik versin cumleten arkadaslar. (bu saatte neden uyuyorsaniz anlam veremedim )
Karavelaa Üye Uzun bir aradan sonra burdayım. Ee ne var ne yok ? mrzstyl' Alıntı: kış gelsin artık yaz'ı çok seven bi insandım bu sene yazdan nefret ettim Genişletmek için tıkla ... Yaz'ın ayrı bir keyfi, kış'ın ayrı bir keyfi vardır. Ama ikisinde zor kısımları da vardır. hikmet366' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
Uzun bir aradan sonra burdayım. Ee ne var ne yok ? mrzstyl' Alıntı: kış gelsin artık yaz'ı çok seven bi insandım bu sene yazdan nefret ettim Genişletmek için tıkla ... Yaz'ın ayrı bir keyfi, kış'ın ayrı bir keyfi vardır. Ama ikisinde zor kısımları da vardır. hikmet366' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...