neden :hmmm Eski dostlar yok.
98farom98 Üye mürteza16' Alıntı: Aleyküm Selam. İyi sen? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim şükür
98farom98 Üye The Schook' Alıntı: neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım işte sitede takılıyom sen neler yapıyorsun?
The Schook' Alıntı: neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım işte sitede takılıyom sen neler yapıyorsun?
ModX Moderator 98farom98' Alıntı: Ne yapayım işte sitede takılıyom sen neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... müzik dinliyorum ve sitede takılıyorum
98farom98' Alıntı: Ne yapayım işte sitede takılıyom sen neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... müzik dinliyorum ve sitede takılıyorum
mürteza16 Üye The Schook' Alıntı: biri geldi galiba? Genişletmek için tıkla ... Evet. Eskilerden birisi. frknkrc44' Alıntı: Geldik buraya iste Watsapta kimseyi bulamadik Genişletmek için tıkla ... Özelden numaranı alayım.
The Schook' Alıntı: biri geldi galiba? Genişletmek için tıkla ... Evet. Eskilerden birisi. frknkrc44' Alıntı: Geldik buraya iste Watsapta kimseyi bulamadik Genişletmek için tıkla ... Özelden numaranı alayım.
ModX Moderator mürteza16' Alıntı: Evet. Eskilerden birisi. Genişletmek için tıkla ... senlendirsin o zaman ortalığı kazım
mürteza16' Alıntı: Evet. Eskilerden birisi. Genişletmek için tıkla ... senlendirsin o zaman ortalığı kazım
KingDroid Üye mürteza16' Alıntı: Evet. Eskilerden birisi. Özelden numaranı alayım. Genişletmek için tıkla ... Metin abiye soyle alsin seni gruba Yonetici diilim grupta
mürteza16' Alıntı: Evet. Eskilerden birisi. Özelden numaranı alayım. Genişletmek için tıkla ... Metin abiye soyle alsin seni gruba Yonetici diilim grupta
mürteza16 Üye Bir ışık gördüm brütüs capsı atın. frknkrc44' Alıntı: Metin abiye soyle alsin seni gruba Yonetici diilim grupta Genişletmek için tıkla ... Numara at. Grubu kendim istemiyorum. Canım isterse giriyorum.
Bir ışık gördüm brütüs capsı atın. frknkrc44' Alıntı: Metin abiye soyle alsin seni gruba Yonetici diilim grupta Genişletmek için tıkla ... Numara at. Grubu kendim istemiyorum. Canım isterse giriyorum.
KingDroid Üye mürteza16' Alıntı: Bir ışık gördüm brütüs capsı atın. Numara at. Grubu kendim istemiyorum. Canım isterse giriyorum. Genişletmek için tıkla ... Tamam murteza Sen de ver noyu ozelden İlk sen
mürteza16' Alıntı: Bir ışık gördüm brütüs capsı atın. Numara at. Grubu kendim istemiyorum. Canım isterse giriyorum. Genişletmek için tıkla ... Tamam murteza Sen de ver noyu ozelden İlk sen
KingDroid Üye mic check.' Alıntı: Daha yeniyiz ama araya girip bi selam versek olurmu Genişletmek için tıkla ... As
mic check.' Alıntı: Daha yeniyiz ama araya girip bi selam versek olurmu Genişletmek için tıkla ... As
98farom98 Üye mic check.' Alıntı: Daha yeniyiz ama araya girip bi selam versek olurmu Genişletmek için tıkla ... Ve aleykümselam hoş geldin
mic check.' Alıntı: Daha yeniyiz ama araya girip bi selam versek olurmu Genişletmek için tıkla ... Ve aleykümselam hoş geldin
mürteza16 Üye mic check.' Alıntı: Daha yeniyiz ama araya girip bi selam versek olurmu Genişletmek için tıkla ... Olur inşaallah. Yavaş yavaş alışırsın. frknkrc44' Alıntı: Tamam murteza Sen de ver noyu ozelden İlk sen Genişletmek için tıkla ...
mic check.' Alıntı: Daha yeniyiz ama araya girip bi selam versek olurmu Genişletmek için tıkla ... Olur inşaallah. Yavaş yavaş alışırsın. frknkrc44' Alıntı: Tamam murteza Sen de ver noyu ozelden İlk sen Genişletmek için tıkla ...