The Shadow
Üye
SenceCaps yarışması yapmışlardı. Telefon çöküyodu.
Sana kim negzuz diyodu la?![]()

SenceCaps yarışması yapmışlardı. Telefon çöküyodu.

O gun reklam yapar gibi benim profile dolusmustuk bile bile bide![]()

, aslında uyumuştum yatmadan önce firefox a f5 leme diye eklenti indirdim profilinde sürekli f5 e bastı ayriyetten başkalarının da bastırdım @muhammed4949 , @symbian_lover , @mürteza16 ve birkça kişi daha vardı hatırlamadım 
Hatırlayamadım.

benimki 100.000 i geçmişti yalnızprofil rekoru bende beyler
20.678 bildirim yapmıştım @fireslashex 'e, aslında uyumuştum yatmadan önce firefox a f5 leme diye eklenti indirdim profilinde sürekli f5 e bastı ayriyetten başkalarının da bastırdım @muhammed4949 , @symbian_lover , @mürteza16 ve birkça kişi daha vardı hatırlamadım
![]()
birisi diyodu hatırlıcam ama çıkaramaımCaps yarışması yapmışlardı. Telefon çöküyodu.
, @Siycey'di galiba 
Ben diyodumHatırlayamadım.![]()

Aynenfurkan sonra onlarca hesap açıp yanımıza geldi banları yiyince sövdü bıraktı forumu

sürekli açtığım için birikmedi bidaha yapsanabenimki 100.000 i geçmişti yalnız

O söven treksimut muş.furkan sonra onlarca hesap açıp yanımıza geldi banları yiyince sövdü bıraktı forumu
O eski sistemdeydi ama.benimki 100.000 i geçmişti yalnız

Bi ara birisi naxux demisti sanabirisi diyodu hatırlıcam ama çıkaramaım, @Siycey'di galiba
![]()

o söven furkan değldi , @Treksimut ve @Senyor Keş mişfurkan sonra onlarca hesap açıp yanımıza geldi banları yiyince sövdü bıraktı forumu
, EroL Admin Söylemişti.Yok hayir gececilerde furkanda sovdu bi kere darkearth hesabiyla sen yoktun o gun.O söven treksimut muş.
O eski sistemdeydi ama.![]()
Yok onu biliyom bana özelden ayrı sövdüO söven treksimut muş.
O eski sistemdeydi ama.![]()

Benimde sonum öyle oluro söven furkan değldi , @Treksimut ve @Senyor Keş miş, EroL Admin Söylemişti.

Bi ara birisi naxux demisti sana![]()
@İsmailnaxus sende herkesin fikrine katımışın![]()

Aynen bana ss atmistin ozelden hattaYok onu biliyom bana özelden ayrı sövdü![]()

Ha evet doğru nicki nasıl hatirliyon laYok hayir gececilerde furkanda sovdu bi kere darkearth hesabiyla sen yoktun o gun.

Ah bi olsaydım… Ne tartışma çıkardı.Yok hayir gececilerde furkanda sovdu bi kere darkearth hesabiyla sen yoktun o gun.
ben yazdımHa evet doğru nicki nasıl hatirliyon la![]()