KingDroid
Üye
Karisma oyle kalsinBen dün girmiştim, bugün akşam girdim. Bir baktım "Aman tanrım" didim. 362 bildirim.![]()

Karisma oyle kalsinBen dün girmiştim, bugün akşam girdim. Bir baktım "Aman tanrım" didim. 362 bildirim.![]()

Bende 250 var![]()
@.NeXuS. sağolsun. Bildirim hilesi yaparak bildirim sistemini bozdu. 5.000 bildirim gelmişti.Benim 1000 vardir en az
Uzun zaman oldu cidden tarayicidan girmeyeli
![]()

Bana da 10000 bildirim yapsin@.NeXuS. sağolsun. Bildirim hilesi yaparak bildirim sistemini bozdu. 5.000 bildirim gelmişti.![]()

Ben dün girmiştim, bugün akşam girdim. Bir baktım "Aman tanrım" didim. 362 bildirim.![]()
Ben dogal kullanimda 1 hafta sadece tapatalktan girsem 10000 oluyor zaten@.NeXuS. sağolsun. Bildirim hilesi yaparak bildirim sistemini bozdu. 5.000 bildirim gelmişti.![]()

@fireslashex e 20.000 yapmıştı.Bana da 10000 bildirim yapsin![]()

[emoji17] Bahadir_fb'den umutluyum ben, xda'da iş yok.İcimden bi ses sana ozel mod lazim diyor s5 teki![]()

Ban yemeyim sonra. Adminler izin verirse atarım.Hadi gonder de gozumuz tas gorsun![]()
@Nextman burada mı acaba?Ben siteden girsem de bildirimlere dokunmuyorumBen dogal kullanimda 1 hafta sadece tapatalktan girsem 10000 oluyor zaten![]()

Durun la merak ettim bakcam@fireslashex e 20.000 yapmıştı.![]()

HileBen siteden girsem de bildirimlere dokunmuyorum![]()

Ben bilgisayara bildirimlere bakmak için giriyorum zaten.Karisma oyle kalsin![]()

Sen de dokunma 100000 olsunDurun la merak ettim bakcam
Hile![]()

F5olum nasil hacklediniz

yenileyerek nasıl oldu oyle
Ben bilgisayara bildirimlere bakmak için giriyorum zaten.![]()

1083 musSen de dokunma 100000 olsun![]()
En son 2 gun once girmistim galiba pc den 
Zx dele mi?napiyiniz![]()

hizli netiniz var heralde

Konuyu nasılda değiştirdim ama.![]()

Hos geldin pegasusnapiyiniz![]()
Ayni seyler sen