Kitkat mi kullaniyon Evet
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: Sana özel 65 Genişletmek için tıkla ... Bugüne özel 195 tl olsa
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Ya bu kitkatte sorunlu ama yinede yapalım
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: Ya bu kitkatte sorunlu ama yinede yapalım Genişletmek için tıkla ... aveada olurmu
beytullah6767' Alıntı: Ya bu kitkatte sorunlu ama yinede yapalım Genişletmek için tıkla ... aveada olurmu
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Etmedim Genişletmek için tıkla ... Tamam noter onayı ile kabul edebiliriz moderatörlüğünü
SHS' Alıntı: Etmedim Genişletmek için tıkla ... Tamam noter onayı ile kabul edebiliriz moderatörlüğünü
beytullah6767 Üye frknkrc44' Alıntı: Android L kullanan varmi nasil bisi Genişletmek için tıkla ... Ben 6.0 kullaniyom android lolipop
frknkrc44' Alıntı: Android L kullanan varmi nasil bisi Genişletmek için tıkla ... Ben 6.0 kullaniyom android lolipop
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: Ben 6.0 kullaniyom android lolipop Genişletmek için tıkla ... o rommu
KingDroid Üye beytullah6767' Alıntı: Ben 6.0 kullaniyom android lolipop Genişletmek için tıkla ... Oha 6.0 ne ara cikti o nasil bi ekran foto yollasana
beytullah6767' Alıntı: Ben 6.0 kullaniyom android lolipop Genişletmek için tıkla ... Oha 6.0 ne ara cikti o nasil bi ekran foto yollasana
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Ben 6.0 kullaniyom android lolipop Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Asıl sana oha B-indirim yaptık Genişletmek için tıkla ... Belli oluyor
beytullah6767' Alıntı: Ben 6.0 kullaniyom android lolipop Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Asıl sana oha B-indirim yaptık Genişletmek için tıkla ... Belli oluyor
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: ben knoxun tadina bakıyorum[emoji6] Genişletmek için tıkla ... Dikkat et de knox senin tadına bakmasın
Anil-D' Alıntı: ben knoxun tadina bakıyorum[emoji6] Genişletmek için tıkla ... Dikkat et de knox senin tadına bakmasın