Beğensede maksimum 12 saat durur o romda :ehe Denebilir. :D
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: Beğensede maksimum 12 saat durur o romda Genişletmek için tıkla ... Denebilir.
Sucrofe Üye The Shadow' Alıntı: Benim kişiliğimde var zor seçerim genellikle kolay kolay bişeyi beğenmem. Genişletmek için tıkla ... Benim öyle bir avantajım yok işte. G2 için kaç tane ROM var ki sanki?
The Shadow' Alıntı: Benim kişiliğimde var zor seçerim genellikle kolay kolay bişeyi beğenmem. Genişletmek için tıkla ... Benim öyle bir avantajım yok işte. G2 için kaç tane ROM var ki sanki?
Necmati Üye Konuyu Okuyanlar Şu anda konuyu okuyanlar: 9 (Üye: 5, Misafir: 1) Necmati , ANIL , SHS , Sucrofe
EmekHırsızı Üye SHS' Alıntı: Anadolu mu meslek mi okuyon Genişletmek için tıkla ... Anadolu okuyorum abi. Siz ne ile meşgulsunuz
SHS' Alıntı: Anadolu mu meslek mi okuyon Genişletmek için tıkla ... Anadolu okuyorum abi. Siz ne ile meşgulsunuz
EmekHırsızı Üye Sucrofe' Alıntı: Benim öyle bir avantajım yok işte. G2 için kaç tane ROM var ki sanki? Genişletmek için tıkla ... Geliştiricilerinizi soteye çekip korkutun biraz. AOSP rom derlesinler
Sucrofe' Alıntı: Benim öyle bir avantajım yok işte. G2 için kaç tane ROM var ki sanki? Genişletmek için tıkla ... Geliştiricilerinizi soteye çekip korkutun biraz. AOSP rom derlesinler
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Benim öyle bir avantajım yok işte. G2 için kaç tane ROM var ki sanki? Genişletmek için tıkla ... Yapsalardı ANIL' Alıntı: Selam, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Sucrofe' Alıntı: Benim öyle bir avantajım yok işte. G2 için kaç tane ROM var ki sanki? Genişletmek için tıkla ... Yapsalardı ANIL' Alıntı: Selam, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
SHS Üye MaxiDeal' Alıntı: Anadolu okuyorum abi. Siz ne ile meşgulsunuz Genişletmek için tıkla ... Üni 2. sınıfa geçtim bitcek inş bu sene
MaxiDeal' Alıntı: Anadolu okuyorum abi. Siz ne ile meşgulsunuz Genişletmek için tıkla ... Üni 2. sınıfa geçtim bitcek inş bu sene
YaşlıTaşCocuk54 Üye MaxiDeal' Alıntı: Geliştiricilerinizi soteye çekip korkutun biraz. AOSP rom derlesinler Genişletmek için tıkla ... Xdada mesaj yazma yasakmi post yapma diyolar spam?
MaxiDeal' Alıntı: Geliştiricilerinizi soteye çekip korkutun biraz. AOSP rom derlesinler Genişletmek için tıkla ... Xdada mesaj yazma yasakmi post yapma diyolar spam?
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: Geliştiricilerinizi soteye çekip korkutun biraz. AOSP rom derlesinler Genişletmek için tıkla ... XDA gangsteri bu da
MaxiDeal' Alıntı: Geliştiricilerinizi soteye çekip korkutun biraz. AOSP rom derlesinler Genişletmek için tıkla ... XDA gangsteri bu da
EmekHırsızı Üye SHS' Alıntı: Üni 2. sınıfa geçtim bitcek inş bu sene Genişletmek için tıkla ... Hmm hayırlısı Hangi bölüm
SHS' Alıntı: Üni 2. sınıfa geçtim bitcek inş bu sene Genişletmek için tıkla ... Hmm hayırlısı Hangi bölüm
EmekHırsızı Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Xdada mesaj yazma yasakmi post yapma diyolar spam? Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani anlamadim dostum
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Xdada mesaj yazma yasakmi post yapma diyolar spam? Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani anlamadim dostum
SHS Üye MaxiDeal' Alıntı: Hmm hayırlısı Hangi bölüm Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla ilgili, gizli bi bölüm
MaxiDeal' Alıntı: Hmm hayırlısı Hangi bölüm Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla ilgili, gizli bi bölüm
KingDroid Üye Aosp romu hic sevmiyom benn cok fazla ram yiyoo keske huawei y320 ye custom rom ciksa da yuklesem 12 saatte bir restart yapmaktan biktimm
Aosp romu hic sevmiyom benn cok fazla ram yiyoo keske huawei y320 ye custom rom ciksa da yuklesem 12 saatte bir restart yapmaktan biktimm